بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر زمان اچ بر استحکام باند برشی یک نوع باندینگ به عاج (Single Bond) به عاج دندان شیری بصورت in vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

هدف: این مطالعه با هدف تعیین تاثیر زمان اچ بر استحکام باند برشی باندینگ عاجی Single Bond به تاج دندان های شیری انجام شد.مواد و روشها: روش تحقیق از نوع تجربی (experimental) و تکنیک تحقیق مشاهده (observation) می باشد. جهت انجام تحقیق از ۴۰ دندان مولر شیری سالم و فاقد پوسیدگی استفاده گردید که این دندانها در دو گروه ۲۰ تایی قرار گرفتند. سپس دندانها در ناحیه باکال توسط دیسک الماسی تا رسیدن به عاج به عمق ۱.۵ mm تراش خوردند و اچینگ دندانها توسط محلول اسید فسفریک ۳۷% در دو زمان ۷ ثانیه جهت گروه اول و ۱۵ ثانیه جهت گروه دوم انجام شد. آنگاه دندانها شسته و خشک گردیدند، از ماده Single Bond مطابق دستور کارخانه سازنده استفاده گردید. سپس کامپوزیت Z100 در استوانه های هم اندازه پلاستیکی به قطر ۳.۲ میلی متر و ارتفاع ۵ میلی متر روی دندانها به کار رفت و ۴۰ ثانیه لایت کیور گردید. میزان استحکام باند برشی با استفاده از دستگاه Instron Universal با سرعت ۰.۵ mm/min اندازه گیری شد و نتایج حاصل با استفاده از تست آماری t-test بررسی گردیدند.یافته ها: میانگین استحکام باند برشی در گروه اول M1=15.58 و در گروه دوم M2=13.51 به دست آمد که مقدار آن در گروه اول به طور معنی داری بیشتر از گروه دوم بود.نتیجه گیری: کاهش زمان اچ از ۱۵ ثانیه به ۷ ثانیه باعث افزایش استحکام باند برشی Single Bond به عاج دندان شیری می شود.

کلید واژه: استحکام باند برشی، باندینگ های عاجی، دندان های شیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.