بررسی تاثیر جایگزینی نیمی از نان صبحانه با دو ماده غذایی با نمایه گلیسمی پایین بر میزان قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر جایگزینی نیمی از نان صبحانه با دو ماده غذایی با نمایه گلیسمی پایین بر میزان قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر جایگزینی نیمی از نان صبحانه با دو ماده غذایی با نمایه گلیسمی پایین بر میزان قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر جایگزینی نیمی از نان صبحانه با دو ماده غذایی با نمایه گلیسمی پایین بر میزان قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر جایگزینی نیمی از نان صبحانه با دو ماده غذایی با نمایه گلیسمی پایین بر میزان قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: درباره تاثیر غذاها با نمایه گلیسمی پایین در وعده غذایی مخلوط بر میزان قند خون بیماران دیابتی نوع ۲ گزارشات متفاوتی وجود دارد. بدلیل وجود تناقضات و کاستی های طراحی تحقیقات قبلی، این تحقیق به منظور تعیین تاثیر جایگزینی نیمی از نان صبحانه معمول با سیب و یا عدسی بر میزان قند خون بیماران دیابتی نوع ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت ایران انجام گرفت.مواد و روش ها: تحقیق به روش کارآزمائی بالینی(Cross-Over Clinical Trial) بر روی ۱۸ بیمار دیابتی نوع ۲ با قند خون ناشتای ۱۲۶ تا ۱۸۰میلی گرم در دسی لیتر انجام گرفت. در روز اول تحقیق نمونه ها به طور تصادفی در دو گروه قرار گرفتند. در یک گروه نصف واحد نان صبحانه در مرحله اول با مقدار مساوی سیب و در گروه دیگر با عدسی جایگزین شد. بعد از یک هفته دوره پاک شدگی (Wash-out) بین هفته سوم مطالعه، برنامه غذایی صبحانه در دو گروه جابه جا گردید. در هر ۳ مرحله تحقیق، میزان قند خون در زمان های صفر(بعد از ۱۲ ساعت حالت ناشتا)، ۶۰، ۱۲۰و ۱۸۰ دقیقه پس از صرف صبحانه به روش گلوکز اکسیداز اندازه گیری و سطح زیر منحنی قند خون پس از مصرف انواع صبحانه مورد مطالعه، محاسبه شد. یافته ها توسط آزمون آماری paired t-test با قبول سطح معنی داری p<0.05 مورد قضاوت آماری قرار گرفتند.یافته ها: تحقیق بر روی ۱۶ بیمار (۱۳ زن و ۳ مرد) با میانگین سنی ۶.۲±۴۹.۸ سال (محدوده سنی ۴۲ تا ۶۳ سال) و میانگین طول مدت ابتلا به بیماری دیابت نوع ۵.۶±۵.۱ سال انجام گرفت. صبحانه معمول نمونه ها شامل چای، نان سنگک، پنیر، گوجه فرنگی و خیار بود. سه نوع صبحانه مورد مطالعه، تنها در مقدار فیبر دارای تفاوت آشکاری بودند. سطح زیر منحنی پاسخ قند خون برای صبحانه حاوی سیب و یا عدسی جایگزین به ترتیب ۳۰۴۱.۹ ±۴۸۱۴۹ و ۲۲۳۱.۹ ± ۴۳۵۲ میلی گرم در دسی لیتر در دقیقه بود (NS). سطح زیر منحنی میزان قند خون برای صبحانه معمول (۴۱۷۴.۵ ± ۸۴۶۹.۹ میلی گرم در دسی لیتر در دقیقه) با مقدار آن در صبحانه جایگزین حاوی سیب یا عدسی اختلاف معنی دار آماری داشت (به ترتیب p<0.02 و (p<0.005. نتیجه گیری و توصیه ها: جایگزینی نصف میزان صبحانه با مقداری سیب یا عدسی که حاوی میزان مساوی کربوهیدرات است. اثر یکسانی بر روی سطح قندخون داشت. بنابراین استفاده از هر یک از این مواد در مقایسه با صبحانه معمولی کمک به بهبود پاسخ گلیسمی در این گروه از بیماران نمود.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، پاسخ گلیسمی، وعده غذایی مخلوط

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.