میزان تداوم تغذیه با شیرمادر و عوامل مرتبط با آن در کودکان ۶-۲ سال تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی زاهدان در سال ۱۳۸۰


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان تداوم تغذیه با شیرمادر و عوامل مرتبط با آن در کودکان ۶-۲ سال تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی زاهدان در سال ۱۳۸۰ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان تداوم تغذیه با شیرمادر و عوامل مرتبط با آن در کودکان ۶-۲ سال تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی زاهدان در سال ۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان تداوم تغذیه با شیرمادر و عوامل مرتبط با آن در کودکان ۶-۲ سال تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی زاهدان در سال ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان تداوم تغذیه با شیرمادر و عوامل مرتبط با آن در کودکان ۶-۲ سال تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی زاهدان در سال ۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: با توجه به اهمیت تداوم تغذیه با شیرمادر و الگوی متفاوت آن در مطالعات گوناگون، این مطالعه بر روی کودکان ۶-۲ ساله تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی شهر زاهدان در سال ۱۳۸۰ انجام شد. مواد و روش‌ها: این مطالعه با استفاده از داده‌های موجود (Existing Data) انجام گرفت. پرونده ۲۰۰۷ کودک ۶-۲ ساله با روش نمونه‌گیری تصادفی چندمرحله‌ای در سال ۱۳۸۰ انتخاب و مدت تداوم تغذیه با شیرمادر و ارتباط آن با برخی عوامل مثل سن مادر، میزان تحصیلات و شغل والدین، جنس، رتبه تولد، وزن زمان تولد و سن شروع غذای کمکی کودک بررسی شد.یافته‌ها: میانگین مدت تغذیه با شیرمادر ۶.۲ ± ۱۸.۰۹ ماه بود. ۹۹% مادران در بدو تولد به کودک خود شیر می‌داده‌اند. این رقم در سنین ۲۴ و ۱۸، ۱۲، ۶ ماهگی به ترتیب ۲% و ۵۴.۴%، ۷.۸۱%، ۹۱.۶% بود. سن مادر، سن شروع غذای کمکی، رتبه تولد و وزن زمان تولد کودک با میزان تداوم تغذیه با شیرمادر رابطه معنی‌داری و شغل والدین، میزان تحصیلات والدین، جنس کودک و نوع زایمان با میزان تداوم تغذیه با شیر مادر ارتباط معنی‌داری نشان نداد. همچنین در این مطالعه مشخص شد که رفتار تداوم شیردهی نسبت به چهار سال قبل کاهش معنی‌داری داشته است. نتیجه‌گیری و توصیه‌ها: با توجه به ویژگی های مادرانی که در معرض خطر ترک سریع‌تر شیردهی می‌باشند، لازم است برای حفظ و افزایش طول تداوم شیردهی برنامه‌ریزی صورت گیرد.

کلید واژه: میزان تداوم شیردهی، عوامل مرتبط، کودکان ۶-۲ سال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.