مقاله تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS :

مقاله تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۸۹۴ تا ۹۰۷ منتشر شده است.
نام: تهیه اطلس گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی و GIS
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اطلس
مقاله گندم دیم
مقاله GIS
مقاله درجه-روزهای رشد GDD
مقاله تاریخ کاشت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این بررسی تهیه اطلس گندم دیم برای استان زنجان با استفاده از داده های اقلیمی می باشد که در نتیجه آن بتوان مناطق مستعد را جهت کاشت گندم دیم مشخص نمود بدین منظور اقدام به تحلیل داده های اقلیمی بارندگی و دما نموده ودر گام اول تاریخ کاشت مناسب با توجه به میزان بارندگی که در یک یا دو روز متوالی ۵ میلی متر یا بیشتر باشد تعیین گردید. سپس مراحل مختلف رشد گندم دیم بر اساس محاسبه GDD مراحل مختلف بدست آمد. در مرحله بعد به بررسی بارش سالیانه، پاییزه، بهاره و خرداد ماه پرداخته و متوسط آنها تعیین گردید. همچنین احتمال وقوع دمای مناسب جوانه زنی، دمای حداکثر ۲۵ و ۳۰ درجه سانتی گراد در مرحله گلدهی و مرحله پر شدن دانه محاسبه گردید. مقادیر محاسبه شده در محیط GIS به پهنه های مختلف تبدیل شده و با بهره گیری از روش همپوشانی کلیه لایه ها ابتدا ارزش وزنی داده شد و بعد تلفیق شدند در نهایت اطلس گندم دیم استان زنجان با ۴ پهنه بسیار مناسب، مناسب، متوسط و ضعیف بدست آمد. همانطور که از نقشه پیداست مناسب ترین مناطق کاشت گندم دیم در قسمتهای شمال و مرکز خدابنده و قسمت شرقی ایجرود می باشد. در انتها به بر آورد میزان تولید محصول پرداخته و با توجه به میزان عملکرد در استانهای همجوار که دارای آب و هوای مشابه و عملکرد بالاتری هستند متوسط عملکرد برای استان زنجان محاسبه و میزان تولید بر آورد گردید که نسبت به تولید واقعی ۳۰ در صد افزایش را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.