بررسی ارتباط بین مقاومت به انسولین و هیپرتانسیون ناشی از حاملگی در ۶۰ خانم حامله در بیمارستان قائم (عج) مشهد (سال ۸۱-۸۰)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین مقاومت به انسولین و هیپرتانسیون ناشی از حاملگی در ۶۰ خانم حامله در بیمارستان قائم (عج) مشهد (سال ۸۱-۸۰) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین مقاومت به انسولین و هیپرتانسیون ناشی از حاملگی در ۶۰ خانم حامله در بیمارستان قائم (عج) مشهد (سال ۸۱-۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین مقاومت به انسولین و هیپرتانسیون ناشی از حاملگی در ۶۰ خانم حامله در بیمارستان قائم (عج) مشهد (سال ۸۱-۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین مقاومت به انسولین و هیپرتانسیون ناشی از حاملگی در ۶۰ خانم حامله در بیمارستان قائم (عج) مشهد (سال ۸۱-۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: بررسی ارتباط مقاومت به انسولین و افزایش فشار خون ناشی از حاملگی. روش کار: در ۶۰ خانم حامله طبیعی و بدون عوامل خطر فاکتور در هفته های ۳۰-۲۴ بارداری تست تحمل گلوکز خوراکی انجام و میزان گلوکز (µg/ml)، انسولین پلاسماc-peptide, (µg/ml) صبحگاهی (µg/ml) و مقاومت به انسولین اندازه گیری شد و ارتباط آنها با فشار خون حاملگی در هفته های آخر حاملگی بررسی شد. نتایج: پس از انجام تست تحمل گلوکز خوراکی در ۶۰ بیمار مورد مطالعه و بررسی نتایج، بیماران در سه گروه تقسیم بندی شدند: از ۶۰ خانم حامله ۴۴ مورد (۷۳%) تست تحمل گلوکز خوراکی نرمال داشتند (گروه آ(N= .9 بیمار (۱۵%) مبتلا به دیابت حاملگی (گروه ب ـ (GD و ۷ بیمار (%۱۱.۶) تست تحمل گلوکز خوراکی غیر طبیعی داشتند (= IGTT گروه ج) میزان انسولین و مقاومت به انسولین در گروه ب و ج نسبت به گروه آ بالاتر بود. در پیگیری بیماران در هفته های آخر بارداری، ۱۱ مورد مبتلا به فشار خون حاملگی شدند که ۹ نفر از آنها از گروه ج و ب و ۲ نفر از گروه آ بودند. میزان انسولین صبحگاهی و میزان مقاومت به انسولین در زنان با فشار خون بالا نسبت به زنان با فشار خون طبیعی، بالاتر بود (P<0.005).نتیجه گیری: اندازه گیری میزان انسولین صبحگاهی و تست مقاومت به انسولین و C-peptide در زنان حامله نرمال در هفته ۳۰-۲۴ حاملگی می تواند به عنوان یک عامل پیشگویی کننده دراحتمال ایجاد فشار خون حاملگی در اواخر بارداری باشد. تعاریف کلمات مخفف: نرمال=N، دیابت حاملگی=GD، اختلال در تست تحمل گلوکز خوراکی=IGTT، تست تحمل گلوکز خوراکی =OGTT.

کلید واژه: C-peptide، انسولین، افزایش فشار خون در حاملگی، مقاومت به انسولین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.