تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه بر برخی از خصوصیات الیاف بزهای نر رائینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۸

این تحقیق با استفاده از ۲۰ رأس بز نر رائینی بالغ ۲.۵-۲ ساله با وزن اولیه ۲.۵ ۳۰ کیلوگرم به مدت ۸۴ روز انجام گردید. بزها در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۴ جیره آزمایشی و ۵ تکرار در هر جیره تغذیه شدند. مقدار پروتئین غیرقابل تجزیه در جیره های ۱(جیره پایه)، ۲، ۳ و ۴ به ترتیب ۲.۷۵، ۴.۸۶، ۵.۹۱ و ۶.۹۷ درصد در ماده خشک بود. مقدار انرژی قابل سوخت و ساز در تمام جیره ها در حدود ۱۰.۰۴ مگاژول در کیلوگرم ماده خشک بود. جیره غذایی دامها با استفاده از جدولهای استاندارد غذایی (۱۹۹۸) AFRC متوازن شدند. در ابتدا و انتهای دوره آزمایش الیاف بدن چیده شد. همچنین یک نمونه الیاف از ناحیه پهلوی سمت چپ بزها برای اندازه گیری خصوصیات کمی و کیفی الیاف برداشت شد. نتایج به دست آمده نشان داد که وزن بیده ناشسته بزهای تغذیه شده با جیره های مختلف آزمایشی به ترتیب ۳۱۱.۴، ۳۰۰.۶، ۳۰۲.۶ و ۲۸۰.۶ گرم، وزن بیده شسته شده ۲۲۱.۴، ۲۱۸.۶، ۲۳۵.۱ و ۲۱۵.۴ گرم، مقدار کرک شسته شده ۱۳۱.۳، ۱۱۰.۸، ۱۲۱.۷ و ۱۱۱.۸ گرم، طول کرک ۲۲.۹، ۲۰.۵، ۲۰.۱ و ۲۱.۵ میلی متر و قطر کرک آنها ۱۸.۷، ۱۸.۶، ۱۸.۶ و ۱۸.۹ میکرون بود که اختلاف بین میانگین ها در هر کدام از صفات فوق معنی دار نبود. بنابراین با توجه به نتایج به دست آمده افزایش سطح پروتئین غیر قابل تجزیه بیشتر از مقادیر توصیه شده در جدولهای استاندارد غذایی (۱۹۹۸) AFRC تأثیر معنی داری بر خصوصیات کمی و کیفی الیاف تولیدی بزهای نر رائینی ندارد.

کلید واژه: پروتئین غیر قابل تجزیه، خصوصیات الیاف، بز نر رائینی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.