مقاله پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب :
مقاله پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۹ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرمولاسیون
مقاله کنترل بیولوژیک
مقاله Pichia guilliermondii؛ مواد حامل
مقاله سیب
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مطالعه مواد حامل مختلف برای فرمولاسیون پودری Pichia guilliermondii مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. سلول های مخمر پس از تکثیر در محیط کشت ملاس با مواد افزودنی مخلوط شده و سپس به پودر تالک، کائولین، سبوس گندم و سبوس برنج اضافه شد. پایداری فرمولاسیون ها در طی دوره شش ماهه مورد بررسی قرار گرفت. در پایان دوره شش ماهه، بیشترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد ۲۲×۱۰۱۰ سلول و کمترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد ۷۶×۱۰۷ سلول به ترتیب در فرمولاسیون های سبوس گندم و فرمولاسیون کائولین مشاهده شد. فرمولاسیون های نگهداری شده در دمای چهار درجه سانتی گراد در مقایسه با فرمولاسیون های نگهداری شده در ۲۴ درجه سانتی گراد از نظر زنده مانی (Shelf-life) ماندگارتر بود. در بررسی اثر فرمولاسیون در کنترل بیماری کپک آبی سیب در شرایط انبار نتایج رضایت بخشی حاصل شد. اگر چه بین سلول های تازه مخمر و فرمولاسیون های مخمر در میزان کنترل بیماری اختلاف معنی داری وجود داشت با این وجود فرمولاسیون ها از نظر کاهش مساحت لکه از سطح بالای کنترل کنندگی برخوردار بودند. استفاده از فرمولاسیون سبوس برنج بیشترین کاهش را در مساحت لکه ایجاد شده توسط بیمارگر موجب گردید. بین فرمولاسیون پودر تالک و سبوس گندم از نظر کاهش مساحت لکه اختلاف معنی داری مشاهده نشد. این دو فرمولاسیون از نظر سطح کنترل کنندگی نسبت به فرمولاسیون کائولین در سطح بالاتر و نسبت به فرمولاسیون سبوس برنج در سطح پایین تر قرار گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.