تاثیر کلونیدین خوراکی بر میزان لرز بعد از عمل جراحی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر کلونیدین خوراکی بر میزان لرز بعد از عمل جراحی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر کلونیدین خوراکی بر میزان لرز بعد از عمل جراحی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کلونیدین خوراکی بر میزان لرز بعد از عمل جراحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر کلونیدین خوراکی بر میزان لرز بعد از عمل جراحی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)
تعداد صفحات :۸
لرز بعد از عمل که شیوع آن تا ۶۶ درصد هم گزارش شده است، میتواند عوارض وخیمی از قبیل افزایش مصرف اکسیژن، انقباض عروقی، اختلال میوکارد و افزایش فشارمغزی ایجاد کند. در این مطالعه، اثر مصرف کلونیدین خوراکی قبل از عمل بر میزان لرز بعد از عمل بررسی شده است. در این کار آزمایی بالینی ۸۶ بیمار کلاس یک و دوی بیهوشی بطور تصادفی انتخاب و دو گروه کلونیدین و دارونما قرار گرفتند. بیماران گروه کلونیدین، ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه قبل از عمل قرص کلونیدین خوراکی با دوز ۵۰ µg/kg و بیماران گروه دارونما، در همان زمان قرص مشابه اما فاقد ماده موثر کلونیدین دریافت میکردند. استقرار بیهوشی به روش یکسان انجام میشد و بیماران طی مدت اقامت در ریکاوری بطور مستقیم از نظر بروز لرز مورد مشاهده قرار میگرفتند. نتایج نشان داد که دو گروه از نظر سن، جنس، شاخص توده بدنی، نوع عمل جراحی، طول مدت عمل و مقادیر فشارخون و درجه حرارت همگن بودند. میزان بروز لرز در گروه دارونما ۲۴.۱ درصد بود که در گروه کلونیدین به حدود یک چهارم یعنی ۶.۳ درصد کاهش یافته بود. با توجه به کاهش میزان لرز در اثر مصرف کلونیدین و در عین حال عدم ایجاد عارضه، توصیه میشود قرص خوراکی کلونیدین بعنوان مکمل مراقبتهای قبل و بعد از عمل، برای کاهش لرز و عواقب ناشی از آن بکار رود.
کلید واژه: لرز، کلونیدین، عمل جراحی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.