میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود – رودهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود – رودهن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود – رودهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود – رودهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود – رودهن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۸

ماکارونی از جمله فرآورده های غذایی مورد علاقه اکثر خانواده ها بوده و بازار مصرف آن در اکثر نقاط جهان در حال گسترش است، بنابراین سالم بودن آن از لحاظ میکروبی و کیفیت بالای پخت آن، مهم ترین عامل برای مصرف کننده می باشد. از لحاظ سالم بودن محصول از نظر میکروبی، مواد اولیه مورداستفاده باید دارای شرایط مناسب باشند. در بررسی حاضر از ۵ کارخانه تولیدی ماکارونی در منطقه جاجرود- رودهن ۱۶۰ نمونه آب، آرد و ماکارونی به منظور تعیین آلودگی های میکروبی به ویژه آلودگی به کلستریدیوم پرفونژنس گرفته شد. آلودگی آب از لحاظ کلستریدیوم پرفرنژنس شامل ۸ نمونه (۵ درصد)، آلودگی آرد ۳ نمونه (۱.۸۷ درصد ) ودرمورد ماکارونی شامل ۱۰ نمونه (۶.۲۵ درصد) بود با توجه به نتایج بدست آمده می توانیم آلودگی ماکارونی به کلستریدیوم پرفرژنس را به میزان ۸۵ درصد به آب و ۱۵ درصد به آرد نسبت دهیم. همچنین کاهش شمارش کلی میکروب از ۱۱.۸۷ درصد در مورد آرد به ۱.۲۵ درصددر ماکارونی، و کپک از ۹.۳۷ درصد در آرد به ۰.۶۲ درصد در ماکارونی، نشان می دهد که با رعایت شرایط مناسب در تولید نه تنها ریزسازواره ها افزایش نمی یابند، بلکه کاهش شدید در میزان آنها دیده می شود.

کلید واژه: ماکارونی، باکتری های اسپوردار، کلستریدیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.