مقاله بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱?۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱?۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱?۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱?۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱?۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری :

مقاله بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۷ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر افزودن دوزهای مختلف وراپامیل به لیدوکائین %۱۵ جهت بلوک حسی – حرکتی آگزیلاری
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وراپامیل
مقاله بلوک آگزیلاری
مقاله لیدوکائین
مقاله تغییرات همودینامیک
مقاله بلوک حسی و حرکتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات نشان داده است که وراپامیل به عنوان یک بلوک کننده کانال کلسیمی، باعث تقویت اثرات بی حسی بی حس کننده های موضعی می شود. با این حال هنوز در دوز مورد استفاده از آن اختلاف نظر وجود دارد. در این مطالعه سعی شده است اثربخشی دو دوز مختلف وراپامیل در ترکیب با لیدوکائین در کیفیت بی حسی و بی دردی آگزیلاری در اعمال جراحی ارتوپدی اندام فوقانی مورد بررسی قرار گیرد.
روش کار: مطالعه حاضر به صورت یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور طراحی و اجرا شد. در این مطالعه ۹۲ بیمار کاندیدای انجام عمل جراحی اندام فوقانی تحت بی حسی آگزیلاری وارد مطالعه شدند و به صورت تصادفی در سه گروه قرار گرفتند: گروه اول فقط لیدوکائین %۱۵؛ گروه دوم لیدوکائین %۱۵ به همراه ۵ میلی گرم (mg) وراپامیل؛ و گروه سوم لیدوکائین %۱۵ به همراه ۱۰mg وراپامیل دریافت کردند. اطلاعات مرتبط با زمان شروع و طول بلوک سمپاتیک، حسی و حرکتی و بی دردی به همراه تغییرات همودینامیک شامل ضربان قلب و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و متوسط فشار خون شریانی طی مراحل قبل، حین و پس از عمل و درد پس از عمل جراحی بیماران در سه گروه مورد مقایسه قرار گرفت. داده های به دست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS V.13، آزمون کای دو و آزمون آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. سطح معنی داری در این مطالعه در حد ۰۰۵ در نظر گرفته شد.
یافته ها: فشار خون سیستولیک، دیاستولیک و فشار خون متوسط شریانی در دو گروه وراپامیل مشابه و افت معنی داری داشت؛ به طوری که از دقیقه ۱۵ الی ۶۰ این تغییرات به لحاظ آماری معنی دار و پس از آن وضعیت فشار خون بیماران در سه گروه مشابه بود. متوسط زمان شروع بلوک سمپاتیک، حسی و حرکتی نیز در گروه بیمارانی که وراپامیل به همراه لیدوکائین دریافت کرده بودند در هر دو گروه به لحاظ آماری کمتر از گروه بیماران لیدوکائین بود (P=0.001). دو گروه وراپامیل از نظر شروع بلوک سمپاتیک اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشتند (P=0.18). طول مدت بلوک حسی و حرکتی نیز در دو گروه وراپامیل بیش از لیدوکائین تنها بود. شدت درد پس از عمل جراحی تا ۶ ساعت پس از عمل جراحی در دو گروه وراپامیل مشابه و کمتر از بیماران گروه لیدوکائین تنها بود که این تغییرات به لحاظ آماری معنی دار است.
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که وراپامیل ۱۰mg با افزایش طول مدت بلوک حسی و حرکتی و میزان بی دردی پس از عمل با تغییرات همودینامیک مشابه به وراپامیل mg 5 می تواند در ترکیب با لیدوکائین در بیماران کاندیدای بی حسی آگزیلاری مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.