بررسی سرولوژی توکسوپلاسموزیس در خانم های با سابقه سقط یا مرگ جنین مراجعه کننده به درمانگاه های زنان شهرستان ساری؛ سال ۷۷- ۱۳۷۶


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سرولوژی توکسوپلاسموزیس در خانم های با سابقه سقط یا مرگ جنین مراجعه کننده به درمانگاه های زنان شهرستان ساری؛ سال ۷۷- ۱۳۷۶ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سرولوژی توکسوپلاسموزیس در خانم های با سابقه سقط یا مرگ جنین مراجعه کننده به درمانگاه های زنان شهرستان ساری؛ سال ۷۷- ۱۳۷۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سرولوژی توکسوپلاسموزیس در خانم های با سابقه سقط یا مرگ جنین مراجعه کننده به درمانگاه های زنان شهرستان ساری؛ سال ۷۷- ۱۳۷۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سرولوژی توکسوپلاسموزیس در خانم های با سابقه سقط یا مرگ جنین مراجعه کننده به درمانگاه های زنان شهرستان ساری؛ سال ۷۷- ۱۳۷۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: توکسوپلاسموز از بیماریهای انگلی مشترک بین انسان و دام است و گسترش جهانی دارد. آلودگی خانمهای باردار به Toxoplasma gondii عوارض متفاوتی از جمله سقط و مرگ جنین را به همراه دارد. این تحقیق به منظور تعیین وجود آنتی بادی ضد توکسوپلاسما در زنان با سابقه سقط یا مرگ جنین مراجعه کننده به درمانگاههای زنان شهرستان ساری انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی ۲۰۰ زن باردار در سنین ۸/۴ ± ۲/۲۶ با سابقه سقط یا مرگ جنین که از فروردین ۷۶ الی اسفند ۷۷ به درمانگاههای زنان شهرستان ساری مراجعه نمودند به روش ایمونوفلورسانس غیر مستقیم (I.F.A.)‌ از نظر آنتی بادیهای IgG و IgM ضد توکسوپلاسما مورد مطالعه قرار گرفت.
نتایج: در این مطالعه ۷۵ نفر (۵/۳۷%) از خانمهای با سابقه سقط ؛ تیتر آنتی بادی ضد توکسوپلاسما بیشتر یا مساوی ۱۰۰/۱ نشان دادند که از این تعداد ۴۵ نفر (۶۰%) دارای تیتر کمتر یا مساوی ۴۰۰/۱ و ۳۰ نفر (۴۰%) دارای تیتر بیشتر از ۴۰۰/۱ بوده اند. از کل افراد مورد مطالعه فقط سه نفر (۵/۱%) ‌آنتی بادی از نوع IgM‌ داشته اند. در این مطالعه اختلاف آماری معنی داری در شیوع آنتی بادی ضد توکسوپلاسما بین زنان شهری و روستایی با سابقه سقط مشاهده نشد.
استنتاج: احتمالا توکسوپلاسما یکی از عوامل سقط در منطقه تحت مطالعه است ولی از علل عمده سقط نمی باشد زیرا بسیاری از خانمهای باردار قبل از بارداری به توکسوپلاسما آلوده می شوند.

کلید واژه: سقط جنین، توکسوپلاسموز، زنان باردار، سرولوژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.