مقاله مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه) :

مقاله مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۴۱۷ تا ۴۲۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه تطبیقی نمایه های هواشناسی خشکسالی SPI, SIAP به روش داده کاوی (مطالعه موردی استان کرمانشاه)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله داده کاوی
مقاله خشکسالی
مقاله قواعد انجمنی
مقاله کرمانشاه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بارندگی یکی از مهم ترین متغیرهایی است که از آن در تعریف خشکسالی استفاده می شود. نمایه های مختلفی بر پایه بارش برای ارزیابی خشکسالی ارایه شده است که می توان به نمایه های بارش استاندارد شده (SPI) و معیار بارندگی سالانه (SIAP) اشاره کرد. هر یک از این نمایه ها برای توصیف خشکسالی، در طبقاتی تقسیم بندی می شوند که هر طبقه بیانگر وضعیتی از شدت خشکسالی می باشد. بررسی حالات وقوع همزمان طبقات هر نمایه معین خشکسالی می تواند معیار مناسبی برای ارزیابی تطابق نمایه ها باشد. قواعد انجمنی در روش های داده کاوی برای کشف قواعد و الگوها در مجموعه ای از داده ها بکار می رود. برای بررسی تطابق نمایه های SPI و SIAP بعد از محاسبه این نمایه ها برای یازده ایستگاه هواشناسی متعلق به وزارت نیرو واقع در استان کرمانشاه، با بکار بردن قواعد انجمنی، وقوع همزمانی هر یک از طبقات خشکسالی از این دو نمایه در مقیاس های زمانی فصلی، نیم سالانه و سالانه بررسی شد. نتایج نشان داد که در هیچ یک از مقیاس های زمانی، بین طبقات خشکسالی از هر یک از این دو نمایه در بیشتر موارد تطابق خوبی مشاهده نشد (کمتر از ۵۰ درصد) و رفتار متفاوتی از خشکسالی را نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.