مقاله مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی :
مقاله مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۵۰۱ تا ۵۱۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه روش های مختلف آنالیز پرمامتر گلف جهت محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی صحرایی خاک لوم سیلتی در بالای سطح ایستابی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرمامتر گلف
مقاله ضریب هدایت هیدرولیکی اشباع
مقاله آنالیزهای تک عمقی
مقاله آنالیز دو عمقی گلف
چکیده و خلاصهای از مقاله:
اطلاع از چگونگی تغییرات هدایت هیدرولیکی خاک (K) نسبت به مکان و زمان برای بهینه سازی مدیریت آب و خاک بسیار ضروری می باشد. تا کنون تکنیک های متعددی برای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی خاک ها در بالای سطح ایستابی پیشنهاد شده، اما قابل اعتماد بودن و آسانی کاربرد این روش ها در شرایط مختلف همواره باعث نگرانی مهندسین بوده است. در این تحقیق اندازه گیری ضریب هدایت هیدرولیکی توسط دستگاه پرمامتر گلف به عنوان روشی قابل اعتماد و تعیین بهترین روش آنالیز تک عمقی معادل با روش دو عمقی مورد نظر است. برای رسیدن به این هدف در زمینی با بافت خاک لوم سیلتی در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی تعداد ۴۰ چاهک با عمق ۶۰ سانتی متر به فواصل ۵ متر در ۵ متر با اگر حفر گردید. پس از انجام آزمایشهای شناسایی خاک از قبیل دانه بندی، تعیین حدود خمیرایی خاک و تعیین چگالی ویژه، آزمایش نفوذ پذیری به منظور تعیین هدایت هیدرولیکی اشباع (K¦s) و پتانسیل ماتریک خاک (m) با دستگاه پرمامتر گلف در سه عمق ثابت ۵، ۱۵ و ۲۵ سانتی متر انجام شد. بدلیل ناهمگنی معادلات در روش سه عمقی تنها تعداد ۱۷ چاهک موفق بدست آمد در حالیکه در روش دو عمقی به ازای دو بار ۵ و ۱۵ سانتی متر تعداد ۲۶ چاهک موفق بدست آمد. داده های استخراج شده از این ۲۶ چاهک مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد: ۱- میانگین نفوذ پذیری برای خاک محدوده مورد مطالعه ۱۵۲۲×۱۰-۶(m/s) می باشد،۲- از بین روشهای آنالیزتک عمقی گلف نزدیک ترین روش به روش آنالیز دو عمقی روش رگرسیون پایه ای ریچاردز با مقادیرw, b به ترتیب ۰۲۰۵ و ۰۹۹۴ می باشد،۳- بین نتایج روش آنالیز دو عمقی گلف با آنالیزهای تک عمقی لاپلاس و ریچاردز اختلاف معنی دار در سطح پنج درصد وجود دارد،۴- مقادیر میانگین m و a* و محاسبه شده در آنالیز دو عمقی پرمامتر گلف به ترتیب عبارتند از ۰.۸۴۱×۱۰-۶ (m۲/s)و ۲۱۲۷ (l/s)، ۵- مقادیر دارای ضریب تغییرات و انحراف استاندارد کمتری نسبت به مقادیر a* هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.