مقاله روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی :
مقاله روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش های مدیریت در ایران (مدرس علوم انسانی) از صفحه ۲۳۹ تا ۲۷۰ منتشر شده است.
نام: روابط مستقیم و غیر مستقیم بین مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و عدالت رویه ای ادراک شدبا تعهد سازمانی
این مقاله دارای ۳۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اثربخشی امنیتی
مقاله امنیت سیستم های اطلاعاتی
مقاله سازه های مدیریتی
مقاله سیستم های اطلاعاتی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
امنیت اطلاعات یک مساله حیاتی است و امروزه سازمان ها در سراسر دنیا با آن روبه رو هستند. امنیت سیستم های اطلاعاتی هم فناوری و هم افراد (عوامل انسانی) را در بر می گیرد. در بیشتر تحقیقاتی که در زمینه امنیت سیستم های اطلاعاتی صورت گرفته، یک نوع دید و رویکرد فنی وجود داشته است. پژوهش حاضر در راستای الگوی جدیدی است که آن را “مساله انسانی” و”مساله سازمانی” می نامند. این الگو بر “امنیت اطلاعات رفتاری” تمرکز دارد و در آن بر این نکته که کاربران و در کل عوامل انسانی، ضعیف ترین و سست ترین عنصر آسیب پذیر در مدل های امنیت سیستم های اطلاعاتی مطرحند تاکید می شود. در این پژوهش با در نظر گرفتن اهمیت امنیت، برای سازمان های امروزی، یک مدل مدیریتی برای بررسی نقش عوامل انسانی در امنیت سیستم های اطلاعاتی ارایه می شود. هدف این پژوهش، به طور خاص شناسایی و مدل سازی سازه های مدیریتی حیاتی و اساسی موثر بر اثربخشی امنیت سیستم های اطلاعاتی است. در این راستا، سازه های “حمایت مدیریت عالی، آموزش امنیتی، فرهنگِ امنیتی، مهارت امنیتی، تقویت خط مشی امنیتی، تجربیات و خودباوری افراد” به عنوان فاکتور های موثر بر اثربخشی امنیت سیستم های اطلاعاتی معرفی می شوند. روش شناسی این مطالعه، ترکیبی از تکنیک های کیفی و کمی تحقیق است. از طریق تکنیک های کیفی و بررسی پیشینه موضوع، متغیر های کلیدی موثر بر امنیت سیستم های اطلاعاتی شناسایی شده اند.
سپس با توجه به مدل مفهومی پژوهش که از مرور پیشینه و منابع موضوع و بررسی نتایج تحقیقات قبلی به دست آمده است، ابزار جمع آوری داده ها (پرسشنامه) طراحی شده و نسبت به جمع آوری داده ها از طریق نمونه های انتخابی (خبرگان و سازمانی) اقدام شده است. پس از آن داده ها ی جمع آوری شده توسط SPSS و LISREL مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند و طبق آن، مدل نهایی تحقیق با عنوان ” مدل عوامل انسانی موثر بر امنیت سیستم های اطلاعاتی” ارایه شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.