مقاله ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید :

مقاله ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۱۵ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: ارتباط اندکس فعالیت بیماری و سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندکس فعالیت بیماری
مقاله (DAS28)؛ آرتریت روماتوئید Anti-CCP1-3

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آرتریت روماتوئید(Rheumatoid Arthritis-RA) یکی از شایع ترین بیماری های خود ایمنی است که در حدود %۱ مردم جهان گرفتار آن هستند. اندازه گیری سطح سرمی آنتی بادی بر ضد پپتیدهای سیترولینه حلقوی (Anti-cyclic Citrullinated peptide1: Anti-CCP1) در بیماران مبتلا به RA تست جدیدی است که اخیرا در کشورمان انجام می شود و بر طبق مطالعات انجام شده از ویژگی بیشتری نسبت به فاکتور روماتوئید (Rheumatoid Factor-RF) در تشخیص بیماری RA برخوردار است (%۹۷). این تست در مراحل خیلی اولیه بیماری مثبت می شود و ارزش پیشگویی کننده بالایی دارد. بیمارانی که Anti-CCP1 مثبت هستند نسبت به آن هایی که Anti-CCP1 منفی هستند، تغییرات رادیولوژیک و تخریب مفصلی بیشتری دارند. برخی از مطالعات نشان داده اند که سطح خونی این آنتی بادی با فعالیت بیماری ارتباط داشته است. هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین سطح خونی Anti-CCP1 و فعالیت بیماری در بیماران روماتوئید بود.
روش کار: این مطالعه مقطعی (Cross-sectional)، جهت بررسی ارتباط بین سطح خونی Anti-CCP1 و فعالیت بیماری انجام شد. تعداد ۹۰ بیمار مبتلا به RA به روش آسان انتخاب شده؛ پس از خونگیری سطح خونی Anti-CCP1 و ESR از آن ها چک شد. همچنین فرم DAS28 برای هر بیمار تکمیل گردید و سپس اطلاعات به وسیله نرم افزار SPSS V.15 بررسی گردید. نتایج به وسیله آزمون آماری پیرسون و t-test آنالیز شد.
یافته ها: رابطه متوسط معنی داری بین اندکس فعالیت بیماری با Anti-CCP1 وجود دارد (r=0.57 و P<0.001). بیشترین رابطه خطی Anti-CCP1 با VAS بود؛ به این معنی که هرچه مقادیر Anti-CCP1 بالا باشد، احتمال احساس درد مفاصل توسط بیماران بیشتر است. میانگین اندکس فعالیت بیماری در بیماران با Anti-CCP1مثبت ۵۰۷±۱۱ و در بیمارانAnti-CCP1 منفی ۳۵±۱۵ بود (P<0.05).
نتیجه گیری: علی رغم اینکه بین سطح خونی Anti-CCP1 و اندکس فعالیت بیماری ارتباط منطقی وجود داشت، ولی چون این ارتباط در حد متوسط بود (r=0.57) نمی توان از این تست در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید به عنوان فاکتوری از فعالیت بیماری استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.