تاثیر احتمالی ورود شانه دار Mnemiopsis Leidyi روی ترکیب گونه ای، صید و ذخایر کیلکا ماهیان در حوزه جنوبی دریای خزر (سالهای ۸۰-۱۳۷۶)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر احتمالی ورود شانه دار Mnemiopsis Leidyi روی ترکیب گونه ای، صید و ذخایر کیلکا ماهیان در حوزه جنوبی دریای خزر (سالهای ۸۰-۱۳۷۶) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر احتمالی ورود شانه دار Mnemiopsis Leidyi روی ترکیب گونه ای، صید و ذخایر کیلکا ماهیان در حوزه جنوبی دریای خزر (سالهای ۸۰-۱۳۷۶)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر احتمالی ورود شانه دار Mnemiopsis Leidyi روی ترکیب گونه ای، صید و ذخایر کیلکا ماهیان در حوزه جنوبی دریای خزر (سالهای ۸۰-۱۳۷۶)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر احتمالی ورود شانه دار Mnemiopsis Leidyi روی ترکیب گونه ای، صید و ذخایر کیلکا ماهیان در حوزه جنوبی دریای خزر (سالهای ۸۰-۱۳۷۶) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

کیلکا ماهیان در دریای خزر شامل سه گونه: کیلکای آنچوی، کیلکای چشم درشت و کیلکای معمولی بوده و بیشترین ذخایر و صید ماهیان را بخود اختصاص می دهند. صید این ماهیان در قسمت ساحلی (اعماق ۴۰ تا ۱۰۰ متری) با استفاده از تور قیفی و نور زیر آبی انجام می شود. حداکثر صید این ماهیان در ایران، طی سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ به ثبت رسید (حدود ۸۵ هزار تن). برغم افزایش تلاش صیادی در سالهای ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰ میزان صید بشدت کاهش یافت. صید در واحد تلاش نیز در استان مازندران از سال ۱۳۷۶ به بعد و در استان گیلان از سال ۱۳۷۸ به بعد روند کاهشی شدیدی را نشان می دهد که ترکیب گونه ای کیلکا ماهیان تغییر یافته و فراوانی نسبی کیلکای معمولی از سال ۱۳۷۷ به بعد افزایش یافته است. همچنین این ماهی در تمام طول سال در صید تجاری مشاهده می گردد در صورتیکه در سالهای گذشته فقط در ماههای گرم سال (فصول بهار و تابستان) مشاهده می گردید. بر اساس گزارش صیادان و مشاهدات شخصی، طی سالهای ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۰ شفافیت آب دریا بشدت کاهش یافته و در صید تجاری، گونه Mnemiopsis leidyi بفراوانی یافت شد. همزمان با مشاهده فراوانی زیاد شانه دار (Mnemiopsis leidyi) از سال ۱۳۷۸ به بعد، میزان صید و صید در واحد تلاش کیلکا ماهیان بشدت کاهش یافته است و به احتمال زیاد علت اصلی کاهش ذخایر کیلکا ماهیان نیز وجود Mnemiopsis leidyi می باشد. این نگرانی وجود دارد که مشابه دریای سیاه، کیلکا ماهیان در دریای خزر نیز بشدت دچار آسیب شوند.

کلید واژه: شانه دار، Mnemiopisis leidyi، کیلکا ماهیان، صید، ذخایر، دریای خزر، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.