اثر عصاره آبی – الکلی میوه کنار (سدر) (Zizyphus spina christi) بر نیروی انقباضی و ضربان قلب پرفیوز شده قورباغه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر عصاره آبی – الکلی میوه کنار (سدر) (Zizyphus spina christi) بر نیروی انقباضی و ضربان قلب پرفیوز شده قورباغه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر عصاره آبی – الکلی میوه کنار (سدر) (Zizyphus spina christi) بر نیروی انقباضی و ضربان قلب پرفیوز شده قورباغه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره آبی – الکلی میوه کنار (سدر) (Zizyphus spina christi) بر نیروی انقباضی و ضربان قلب پرفیوز شده قورباغه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر عصاره آبی – الکلی میوه کنار (سدر) (Zizyphus spina christi) بر نیروی انقباضی و ضربان قلب پرفیوز شده قورباغه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان
تعداد صفحات :۹
مقدمه: در مورد خواص آرامبخشی و ضد اضطرابی میوه عناب گزارشهای فراوانی وجود دارد، و در طب گیاهی از مخلوطهای گیاهی حاوی این میوه برای درمان طپش قلب استفاده میشود، ولی در مورد کنار، که از همین تیره است مطلب کمتری یافت میشود. به همین دلیل، تحقیق حاضر با هدف تعیین اثر عصاره آبی الکلی میوه کنار بر قلب پرفیوز شده قورباغه انجام گردید.مواد و روشها: گوشت میوه خشک کنار به روش پرکلاسیون و با حلال الکل ۷۰ عصارهگیری شد. قلب ۱۹ قورباغه نر و ماده بوسیله عصاره حل شده در محلول رینگر با غلظت های نهایی ۰.۶۲۵، ۱.۲۵، ۲.۵، ۵ ، ۱۰ و ۲۰ میلیگرم در میلیلیتر از طریق ورید اجوف به مدت ۱.۵ تا ۲ دقیقه پرفیوز شده و تغییرات نیروی انقباضی و ضربان قلب با استفاده از ترانسدیوسر ایزومتریک ثبت ومحاسبه گردید. نتایج : در غلظتهای کم، افزایش غلظت عصاره، نیروی انقباضی را افزایش میداد (p<0.0001). ولی غلظتهای زیاد عصاره سبب کاهش نیروی انقاضی قلب میشد (p<0.0001). بطوریکه در غلظت ۲۰ میلی گرم در میلی لیتر اغلب موجب ایست قلبی میگردید که با شستشوی قلب با رینگر تازه ایست قلبی برطرف میشد ولی تحریک الکتریکی قلب قادر به برطرف کردن ایست قلبی نبود. هم چنین عصاره بصورت وابسته به غلظت سبب کاهش ضربان قلب گردید. بعلاوه غلظت زیاد عصاره، ضربان و نیروی افزایش یافته بوسیله اپینفرین را از بین میبرد (p<0.0001). نتیجهگیری : با توجه به مشابهت عناب و کنار و نیز وجود ماده jujuboside A در عناب که سبب اختلال در اعمال درون سلولی کالمودولین میگردد، میتوان پیشنهاد نمود که میوه کنار نیز از طریق این ماده و یا مشابه آن ، موجب کاهش تحریک پذیری قلب و کاهش نیروی انقباض در قلب قورباغه گردیده است.
کلید واژه: میوه کنار، قلب قورباغه، نیروی انقباضی، تعداد ضربان قلب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.