مقاله کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی :

مقاله کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پایش از صفحه ۳۸۵ تا ۳۹۰ منتشر شده است.
نام: کارکرد خانواده کودکان فلج مغزی و ارتباط آن با نوع و شدت فلج مغزی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارکرد خانواده
مقاله مادران
مقاله فلج مغزی
مقاله نوع
مقاله شدت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
درمان و توانبخشی طولانی مدت در کودکان مبتلا به فلج مغزی (Cerebral Palsy-CP) توسط یک گروه تخصصی، صرف هزینه و نیروی انسانی زیادی را به جامعه و خانواده کودک تحمیل می کند و بر کارکرد خانواده آنان اثر می گذارد. هدف از اجرای این تحقیق، تعیین سطح کارکرد خانواده کودکان CP و ارتباط آن با نوع و شدت ناتوانی کودک بود.
در این تحقیق (توصیفی ـ تحلیلی) ۴۳ نفر از مادران کودکان CP صفر تا هشت ساله که در کلینیک صبا تحت توانبخشی بودند، به عنوان گروه مورد انتخاب شدند و پس از اخذ رضایت، پرسشنامه هایی حاوی سوالات مشخصات جمعیتی و پرسشنامه کارکرد خانواده (Family Assessment Device-FAD) توسط آنان تکمیل شد. بر اساس نمره حاصله، سطح کارکرد خانواده مشخص گردید. نوع CP توسط متخصص کودکان و شدت ناتوانی حرکتی توسط کارشناس کاردرمانی با استفاده از آزمون (The Gross Motor Function Measure 66: GMFM-66) تعیین شد و ارتباط آن با کارکرد خانواده سنجیده شد. تعداد ۷۷ نفر از والدین کودکان طبیعی نیز به عنوان گروه کنترل همان پرسشنامه ها را تکمیل نمودند. اطلاعات حاصله با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
در متوسط نمره حاصل از پرسشنامه کارکرد خانواده (FAD) بین دو گروه به جز بعد نقش ها (P=0.04) تفاوت معنادار مشاهده نشد. از لحاظ آماری تفاوت معناداری در کارکرد خانواده بین پنج نوع فلج مغزی وجود نداشت (P=0.75). با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون ملاحظه شد که به لحاظ آماری تفاوت معناداری در نمره کارکرد خانواده FAD با شدت ناتوانی وجود ندارد (r=0.09).
به نظر می رسد هر چه مدت بیشتری از تشخیص اختلال بگذرد هر چند اختلال بسیار شدید باشد، خانواده خود را با این مشکل سازگار می کند و کارکرد خود را با نیازهای کودک و خانواده منطبق می کند. بنا براین برای بهبود روند توانبخشی کودکان دچار فلج مغزی، باید با ارایه کمک های لازم به بالا بردن کارکرد خانواده آنان جهت انطباق سریع تر با بیماری کودک اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.