بررسی گذشته نگر بیماران با دررفتگی نموی مفصل ران جراحی شده در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۰
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی گذشته نگر بیماران با دررفتگی نموی مفصل ران جراحی شده در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۰ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی گذشته نگر بیماران با دررفتگی نموی مفصل ران جراحی شده در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۰ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گذشته نگر بیماران با دررفتگی نموی مفصل ران جراحی شده در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی گذشته نگر بیماران با دررفتگی نموی مفصل ران جراحی شده در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۰ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور
تعداد صفحات :۸
دیسپلازی نموی مفصل ران (DDH) طیفی از اختلالات مفصل ران است که به شکل های مختلف و در سنین مختلف تظاهر می نماید. در صورت تشخیص به موقع در دوران نوزادی، درمان بلافاصله شروع شده، استفاده از پاولیک هارنس در اکثر موارد با موفقیت همراه است. اما در صورت عدم تشخیص و یا عدم مراجعه به موقع بیمار، بخصوص بعد از سن شش ماهگی معمولا نیاز به اعمال جراحی وجود دارد که با گذشت زمان هم درمان ها پیچیده تر و مشکل تر شده و هم نتیجه آن با موفقیت کمتری همراه است. هدف از این مقاله بررسی اعمال جراحی بر روی بیماران مبتلا به دیسپلازی نموی مفصل ران بوده که پس از سن ۶ ماهگی جهت درمان به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز مراجعه نموده اند. این بیماران طی فروردین ۱۳۶۲ لغایت اسفند ۱۳۸۰ و از شهرهای مختلف استان خوزستان و همچنین استانهای مجاور (کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و بوشهر) در مرکز درمانی مذکور تحت اعمال مختلف جراحی قرار گرفته اند. تعداد این بیماران ۱۳۳ نفر بوده (۱۲۰ دختر و ۱۳ پسر) بیشترین عمل جراحی انجام شده ادکتور تناتومی+ جا اندازی باز+ استئوتومی سالتر بوده است که در مورد ۷۵ تن از بیماران صورت گرفته است. سن بیماران از ۶ ماه تا ۱۰ سال بوده است. سمت مبتلا در ۳۳ درصدچپ، در ۲۷ درصد راست و در ۴۰ درصد دو طرفه بوده است.
کلید واژه: دررفتگی نموی، ادکتور تناتومی، جا اندازی باز، سالتراستئوتومی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.