بررسی عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران (تهران، سال ‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران (تهران، سال ‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران (تهران، سال ‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران (تهران، سال ‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران (تهران، سال ‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

بارداری واقعی مسرت بخش و هیجان ‌انگیز بوده و یکی از شیرین ‌ترین وقایع دوران زندگی یک زن به شمار می ‌آید. در دوران بارداری اتفاقات مهمی رخ می ‌دهد که یکی از مهم ‌ترین آن ‌ها مرگ داخل رحمی جنین می‌ باشد. این مساله پس از هفته بیستم بارداری و در ۱% از بارداری ‌های یک قلو اتفاق می ‌افتد. با وجود استفاده از روش ‌های جدید در سال‌ های اخیر، هنوز علت بیش از ۵۰-۱۲% از مرگ ‌های داخل رحمی جنین شناخته نشده است. در این پژوهش مورد ـ شاهدی که جهت تعیین عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین انجام شد، اطلاعات در ۲ گروه مورد (مرگ داخل رحمی جنین) و شاهد (تولد زنده) از پرونده ‌های موجود در بخش مدارک پزشکی طی سال ‌های ۱۳۸۰-۱۳۷۶ استخراج شد و در برگه ثبت موارد که شامل ۳ بخش عامل مادرزادی، جنینی، جفتی و بندناف بود ثبت گردید. تعداد نمونه‌ های گروه مورد ۱۲۸۸ زن با تولد جنین مرده ۲۰ هفته و بیش ‌تر یا وزن تولد ۵۰۰ گرم و بیش‌ تر بود که در فاصله زمانی ذکر شده در مراکز بهداشتی درمانی زایمان کرده بودند (این تعداد با روش سرشماری به دست آمد). در گروه شاهد ۳۸۸۷ زن با تولد نوزاد زنده قرار داشتند که به طور تصادفی ساده از بین متولدین همان ماه و همان روز انتخاب شده بودند. اطلاعات به مدت ۳ ماه از اول آبان ماه تا پایان دی ‌ماه جمع ‌آوری گردید. آنالیز رگرسیون لجستیک و نسبت ‌های شانس به دست آمده نشان داد که از بین متغیرهای مختلفی که در ۲ گروه دارای اختلاف معنی ‌داری بودند، تعداد بارداری(۰۲۴/۰=P)، تعداد سقط (۰۱۲/۰=P)، زایمان مشکل (۰۴۱/۰=P)، ناهنجاری ‌های جنینی(۰۰۰۱/۰=P)، دیسترس تنفسی جنین(۰۰۳/۰=P)، هیدروآمینوس(۰۰۱/۰=P)، گره حقیقی بند ناف(۰۰۲/۰=P)، پایین افتادن بند ناف(۰۰۲/۰=P) و پیچیده شدن بند ناف به دور گردن جنین(۰۱۶/۰=P)، از عوامل خطرزای مرگ داخل رحمی جنین می ‌باشند. بر اساس یافته ‌های این پژوهش و مطالعه گزارش ‌های زیادی که در این مورد وجود دارند، شناسایی علل و عوامل پیش ‌گیری کننده مرگ داخل رحمی جنین مشکل است اما با مشاوره، مراقبت صحیح و موثر، غربال‌ گری و تشخیص به موقع مشکلات مادر و جنین، ارزیابی دقیق زنان باردار با سابقه مرگ داخل رحمی جنین و مشکلات مشابه در دوران بارداری و زایمان، می‌ توان بروز مرگ جنین را کاهش داد. با توجه به مطالب ذکر شده توصیه می‌ شود در مراکز بهداشتی ـ درمانی با بررسی همه جانبه و دقیق مادران باردار و آگاه کردن آن ‌ها از اهمیت معاینات دوره‌ ای و منظم که با برگزاری کلاس‌ های آموزشی امکان ‌پذیر است و نیز برگزاری کلاس ‌های آموزشی برای کارکنان، این افراد را با موارد خطر آشنا کرد و بر اقدامات پیش ‌گیری کننده تاکید نمود.

کلید واژه: مرگ داخل رحمی جنین، عوامل خطرزای مادری، عوامل خطرزای جنینی، عوامل خطرزای جفتی و بندناف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.