بررسی شاخصهای زیستی کیلکای چشم درشت دریای خزر (Clupeonella grimmi) در صید تجاری ایران طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شاخصهای زیستی کیلکای چشم درشت دریای خزر (Clupeonella grimmi) در صید تجاری ایران طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شاخصهای زیستی کیلکای چشم درشت دریای خزر (Clupeonella grimmi) در صید تجاری ایران طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شاخصهای زیستی کیلکای چشم درشت دریای خزر (Clupeonella grimmi) در صید تجاری ایران طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شاخصهای زیستی کیلکای چشم درشت دریای خزر (Clupeonella grimmi) در صید تجاری ایران طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۸

کیلکا ماهیان جز ماهیان پلاژیک دریای خزر از زئوپلانکتونها تغذیه میکنند. آنها بیشترین فراوانی ماهیان را در دریای دارند. سه گونه ازآن شامل کیلکای آنچوی (Svetovidov, 1941 Clupeonella engrauliformis) چشم درشت (C. grimmi Kessler, 1877) و معمولی (C. cultriventris Bordin, 1904) در دریای خزر زیست می نمایند که هر سه گونه در سواحل و صید تجاری ایران وجود دارند. در صیدهای تجاری ایران کیلکا چشم درشت بعد از کیلکای آنچوی در رده دوم قرار داشت بطوریکه فراوانی نسبی آنها در سال ۶۹ تا ۷۰ حدود ۶.۸۴ درصد، در سالهای ۱۳۷۶ و ۱۳۷۷ بترتیب ۱۲.۶ و ۲۱.۷ درصد بود ولی در سالهای بعد کاهش یافت (در سال ۸۰ به ۶.۲ درصد رسید). در این تحقیق شاخصهای زیستی این ماهی طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ در سه محل صید (امیرآباد، بابلسر و انزلی) مورد بحث قرار گرفته است. بر اساس نمونه های بررسی شده در فصل زمستان و اوایل بهار، ماهیان مولد آماده تخمریزی همیشه حضور داشتند. میانگین طول چنگالی این ماهی از ۹۵.۸۷ میلیمتر در سال ۷۶ به ۱۰۵.۰ میلیمتر در سال ۷۹ افزایش و به ۱۰۲.۳ میلیمتر در سال ۸۰ کاهش یافت و دامنه طولی نیز وسیع تر شده و فراوانی ماهیان کلاسهای طولی بالا، بیشتر شده است. نرها در تمام سالهای مورد بررسی غالب بودندو ۶۰ تا ۹۰ درصد را بخود اختصاص دادند. ساختار سنی دارای شش گروه سنی ( ۱+ تا ۶+ سال) بود. در سالهای ۷۶ تا ۸۶ ماهیان گروههای سنی ۱+ تا ۳+ بیش از ۹۰ درصد صید را تشکیل می دهند. در سال ۷۹ فراوانی گروههای سنی ۱+ و ۲+ و گروههای سنی ۳+ و ۴+ و ۵+ سال در مقایسه با سالهای ۷۶ تا ۷۸ افزایش داشتند. در سال ۸۰ فراوانی ماهیان گروههای سنی ۳+ و ۴+کاهش و گروههای سنی ۵+ و ۶+ افزایش داشته است. اگرچه فراوانی نسبی کیلکای چشم درشت در سالهای بعد از هجوم شانه دار کاهش یافته ولی دامنه طولی و سنی افزایش یافته و در صیدهای تجاری، ماهیان درشت تر و مسن تر غالب هستند.

کلید واژه: شاخصهای زیستی، کیلکای چشم درشت، Clupeonella grimmi، دریای خزر، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.