بررسی ۲ روش سیتولوژی سلول های متفلس شده در فرمالین نمونه های تکه برداری شده و هیستوپاتولوژی در تشخیص سرطان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ۲ روش سیتولوژی سلول های متفلس شده در فرمالین نمونه های تکه برداری شده و هیستوپاتولوژی در تشخیص سرطان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ۲ روش سیتولوژی سلول های متفلس شده در فرمالین نمونه های تکه برداری شده و هیستوپاتولوژی در تشخیص سرطان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ۲ روش سیتولوژی سلول های متفلس شده در فرمالین نمونه های تکه برداری شده و هیستوپاتولوژی در تشخیص سرطان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ۲ روش سیتولوژی سلول های متفلس شده در فرمالین نمونه های تکه برداری شده و هیستوپاتولوژی در تشخیص سرطان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)
تعداد صفحات :۱۰
با توجه به شیوع روزافزون سرطانها و اهمیت تشخیص زودرس آنها، این طرح با هدف بررسی ۲ روش سلولشناسی سلولهای متفلس شده در فرمالین نمونههای تکهبرداری شده و هیستوپاتولوژی در تشخیص سرطانها انجام شد. در این پژوهش که به روش تحلیلی بررسی شیوه (Process evaluation) صورت گرفت، ۹۲ نمونه ارسال شده به آزمایشگاه آسیبشناسی به روش غیر تصادفی ساده (Sequential) انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند. در این مطالعه از فرمالین نمونهها برای بررسی سلولهای متفلس شده در فرمالین استفاده شد. تشخیصهای داده شده توسط هر دو روش در فرمهای اطلاعاتی از پیش آماده شده ثبت گردید و حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت و منفی و صحت تشخیصی برای تست سلولشناسی سلولهای متفلس شده نسبت به روش تشخیصی هیستوپاتولوژی(GOLD STANDARD) به دست آمد. براساس نتایج به دست آمده موارد منفی حقیقی، صفر نمونه و منفی کاذب در ۹ نمونه، مثبت کاذب صفر نمونه و موارد مثبت حقیقی در ۸۳ نمونه دیده شد. بدین ترتیب حساسیت روش سیتولوژی ۹۰%، ویژگی آن صفر درصد، ارزش اخباری مثبت ۱۰۰%، ارزش اخباری منفی صفر درصد و صحت تشخیصی ۹۰% بوده است. مقایسه یافتههای این مطالعه با سایر مطالعات نشان میدهد که روش سلولشناسی سلولهای متفلس شده دارای حساسیت بالایی در مقایسه با ویژگی میباشد. این روش میتواند، روشی مناسب و تکمیلی جهت تشخیص سرطانها در مواردی که روش مرجع به دلایلی قابل قضاوت نیست، باشد.
کلید واژه: سرطان، سلول شناسی سلول های متفلس شده، صحت تشخیصی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.