بررسی ترکیبات کلیکوزیله نهایی آلبومین سرم (AGE) در افراد دیابتی به روش ایزوالکترویک فوکوسینگ (IEF) و فلورسانس جهت ارزیابی پیشرفت بیماری دیابت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ترکیبات کلیکوزیله نهایی آلبومین سرم (AGE) در افراد دیابتی به روش ایزوالکترویک فوکوسینگ (IEF) و فلورسانس جهت ارزیابی پیشرفت بیماری دیابت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ترکیبات کلیکوزیله نهایی آلبومین سرم (AGE) در افراد دیابتی به روش ایزوالکترویک فوکوسینگ (IEF) و فلورسانس جهت ارزیابی پیشرفت بیماری دیابت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات کلیکوزیله نهایی آلبومین سرم (AGE) در افراد دیابتی به روش ایزوالکترویک فوکوسینگ (IEF) و فلورسانس جهت ارزیابی پیشرفت بیماری دیابت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ترکیبات کلیکوزیله نهایی آلبومین سرم (AGE) در افراد دیابتی به روش ایزوالکترویک فوکوسینگ (IEF) و فلورسانس جهت ارزیابی پیشرفت بیماری دیابت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)
تعداد صفحات :۸
مقدمه: گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی پروتئنها در دیابت می تواند آثار مخربی بر ساختمان و کارکرد پروتیئنها داشته باشد. بر پایه مطالعات in vito وin vivo ، گلیکوزیلاسیون غیر آنزیمی پروتئینها و ترکیبات گلیکوزیله نهایی آنها در ایجاد عوارض ماکروو اسکولار مانند آترواسکلروز و نیز آثار میکروواسکولار از قبیل ریتنوپانی و نفروپاتی، اهمیت دارد. روشها: برخی ویژگیهای بیوشیمیایی و فیزیکی آلبومین گلیکوزیله مانند تحرک الکتروفورتیک، فلورسانس در PH ایزوالکترویک و تشکیل وابسته به زمان ترکیبات گلیکوزیله نهایی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین برای نخستین بار از روش ایزوالکتریک فوکوسینگ برای بررسی گلیکوزیلاسیون آلبومین سرم افراد دیابتی و مقایسه آن با افراد سالم استفاده شد. یافته ها: تحرک الکتروفورتیک آلبومین گلیکوزیله پس از ۱۰ هفته انکوباسیون با گلوکز نسبت به آلبومین طبیعی ۲۱.۳% افزایش نشان داد.PH ایزوالکتریک در هفته اول مشاهده گردید. این تغییرات به خوب با تغییرات مشاهده شده در فلورسانس همبستگی داشت. محتوای گلوکز نمونه های آلبومین نگهداری شده تا هفته اول انکوباسیون کاهش یافت اما پس از هفته دوم به تدریج افزایش نشان می داد. اندازه گیری فلورسانس نیز با این روند تغییرات، همخوانی داشت. در بررسی با روش ایزوالکتریک فوکوسینگ، اختلاف معنی داری بین آلبومین سرم افراد دیابتی و آلبومین سرم افراد طبیعی مشاهده شد (P=0.00).نتیجه گیری: افزایش تحرک الکتروفورتیک پس از هفته اول همراه با کاهش همزمان در PH ایزوالکتریک نشان دهنده آن است که تشکیل ترکیبات گلیکوزیله نهایی پس از هفته اول آغاز می شود. کاهش غلظت گلوکز طی هفته اول وافزایش متعاقب آن پس از هفته دوم را می توان به تشکیل و هیدرولیز ترکیبات گلیکوزیله نهایی نسبت داد. شاید بتوان از این روش برای شناسایی وضعیت پایدار دیابت با درجه پیشرفت آن استفاده کرد.
کلید واژه: ترکیبات گلیکوزیله نهایی (AGE)، آلبومین گلیکوزیله، دیابت قندی، ایزوالکتریک فوکوسینگ (IEF)، فلورسانس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.