اثر سیر و عصاره آن بر ممانعت از رشد سودموناس آئروژینوزا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سیر و عصاره آن بر ممانعت از رشد سودموناس آئروژینوزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سیر و عصاره آن بر ممانعت از رشد سودموناس آئروژینوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سیر و عصاره آن بر ممانعت از رشد سودموناس آئروژینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سیر و عصاره آن بر ممانعت از رشد سودموناس آئروژینوزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سیر یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که در طی هزاران سال جهت درمان و پیشگیری از امراض و عفونت های مختلف استفاده می شد. سودوموناس آئروژینوزا مهمترین پاتوژن انسانی است که به چندین داروی ضد میکروبی مقاوم بوده و مشکلاتی را در درمان ایجاد می کند. مطالعه بمنظور تأثیر سیر و عصاره آن بر روی باکتری مذکور، انجام گردید.مواد و روشها: ابتدا سوش های استاندارد و بالینی سودوموناس آئروژینوزا تهیه و بعد از آماده سازی قطعات سیر با وزنهای مختلف ۰.۵، ۱، ۱.۵ و ۲ گرم (به صورت تازه، منجمد وحرارت دیده) و همچنین تهیه سوسپانسیون میکروبی با کدورتی مطابق با محلول ۰.۵ مک فارلند، باکتری روی محیط مولرهینتون آگار، کشت و قطعات سیر نیز بر روی آن قرار داده و اتوگذاری شد. همین طور عصاره کلروفرمی سیر با غلظت های۷۰ ml/mg ، ۶۰ ،۵۰، ۴۰،۳۰ به روش Nathan agar Well diffusion بر روی باکتری اثر داده شد و نیز MIC عصاره مذکور مورد آزمایش قرار گرفت. در انتها آنتی بیوگرام بروش دیسک دیفوژن بر روی سویه های مزبور، انجام شد.یافته ها: عصاره کلروفرمی سیر با غلظت۴۰ ml/mg بر روی سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا اثر باکتریسیدال و با غلظت ۳۵ ml/mg اثر باکتریوستاتیک بر سویه های استاندارد و بالینی و غلظت ۵۰ ml/mg هاله ای به قطر ۱۵ mm معادل هاله عدم رشد در اطراف دیسک ۱۰ میکروگرمی جنتامایسین داشته است. قطعات سیر با وزنهای مختلف سبب مهار رشد باکتری شده، به ویـژه هاله عدم رشد در اطراف قطعات منجمد، به طرز مشهودی بزرگتـر بود. ولی قطعات حرارت دیده، کمترین تاثیر را بر روی سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا داشته است.نتیجه گیری: عصاره کلروفرمی سیر با غلظت ۵۰ ml/mg قادر است. هاله عدم رشدی معادل دیسک ۱۰ میکروگرمی جنتامایسین ایجاد کند و از آنجایی که قطعات سیر به ویژه در حالت انجماد نیز می توانند رشد سودوموناس آئروژینوزا را مهار نمایند، توصیه می گردد تحقیقات بیشتری در ارتباط با غلظت موثره عصاره (آلیسین) بر روی پاتوژنها و نیز استفاده از عصاره به صورت پماد، کرم و صابون جهت ضد عفونی زخمهای میکروبی به ویژه سودومونایی انجام گیرد.

کلید واژه: سیر، عصاره های گیاهی، سودوموناس آئروژینوزا، مقاومت آنتی بیوتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.