بررسی‌ ارتباط‌ چاقی‌ مادر با نتایج‌ حاملگی‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی‌ ارتباط‌ چاقی‌ مادر با نتایج‌ حاملگی‌ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی‌ ارتباط‌ چاقی‌ مادر با نتایج‌ حاملگی‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی‌ ارتباط‌ چاقی‌ مادر با نتایج‌ حاملگی‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی‌ ارتباط‌ چاقی‌ مادر با نتایج‌ حاملگی‌ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: با توجه به اینکه تقریبا ۳۵% از جمعیت کشورهای غربی چاق هستند و این شیوع از سال ۱۹۸۰ به بعد افزایش یافته است و همچنین شیوع بالای چاقی در ایران، تحقیقی به منظور تعیین نقش چاقی مادر بر نتایج حاملگی در زنان حامله مراجعه کننده به بیمارستان امام رضا(ع) شهر آمل در سال ۱۳۷۸ انجام گرفت .
مواد و روشها: این مطالعه به روش کوهورت تاریخی بر روی ۲۴۰ زن باردار ۳۵-۱۸ ساله، تک قلو، حاملگی ترم، جنین با نمایش سر، که بطور مساوی در دو گروه زنان با وزن طبیعی (۱۹.۸BMI26) و زنان چاق (BMI>26) قرار گرفتند، انجام شد. هر دو گروه از لحاظ سن، تحصیلات، وضعیت اشتغال، تعداد حاملگی، فاصله زایمانی و افزایش وزن دوران بارداری با هم همسان گردیدند. داده های مطالعه از طریق پرسشنامه آزمایش شده، جمع آوری و نهایتاً با استفاده از آمار توصیفی و تست آماری test t- و Chi-square آنالیز شدند و p<0.05 معنی دار تلقی شد.
یافته ها: در این بررسی میانگین طول مرحله اول، مرحله سوم و مجموع طول مراحل زایمان در زنان چاق بیشتر از زنان با وزن طبیعی بود که از لحاظ آماری اختلاف معنی داری نداشتند. میانگین طول مرحله دوم زایمانی در هر دو گروه تقریبا مساوی بود؛ ولی میانگین مجموع طول مراحل زایمانی برحسب افزایش وزن دوران بارداری (مساوی یا بیشتر از ۱۲ کیلوگرم) در دو گروه زنان چاق و زنان با وزن طبیعی به ترتیب ۲۷۵.۵±۱۰۹.۳) و ۲۰۱.۳±۸۴.۷ دقیقه) بود که تفاوت معنی داری داشت. در زنان چاق (۶۴.۲%) بیشتر از زنان با وزن طبیعی (۴۴.۴%) از اکسی توسین استفاده شد. میزان سزارین در زنان چاق (۴۴.۷%) در مقایسه با زنان با وزن طبیعی (۳۲.۵%) تفاوت معنی داری نداشت. میانگین وزن نوزاد در گروه زنان چاق ۳۶۷۰.۸±۴۵۶.۴) گرم) به طور معنی داری بیشتر از گروه زنان با وزن طبیعی ۳۵۱۱.۷±۴۵۲.۷) گرم) بود. ولی نمرات آپگار دقایق اول و پنجم نوزادان در دو گروه مشابه بود.
نتیجه گیری: حاملگی در زنان چاق پرخطر بوده و باید تحت مشاوره و مراقبت صحیح حین حاملگی و زایمان قرار گیرند، تا بتوان با افزایش وزن مناسب دوران بارداری، از طولانی شدن مراحل زایمان، وزن زیاد نوزاد و عوارض مربوط به آن پیشگیری نمود و همچنین توصیه می شود که قبل از حاملگی، مادر وزن خود را به حد مطلوب برساند.

کلید واژه: چاقی‌، نتایج‌ حاملگی‌، زایمان‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.