تاثیر متابولیت های سازگاری بر روابط آبی ارقام یونجه در سطوح مختلف شوری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر متابولیت های سازگاری بر روابط آبی ارقام یونجه در سطوح مختلف شوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر متابولیت های سازگاری بر روابط آبی ارقام یونجه در سطوح مختلف شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر متابولیت های سازگاری بر روابط آبی ارقام یونجه در سطوح مختلف شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر متابولیت های سازگاری بر روابط آبی ارقام یونجه در سطوح مختلف شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

گیاهانی که در معرض شوری قرار می گیرند بین انباشته شدن برخی ترکیبات آلی ریز مولکول که در تنظیم و تعدیل فشار اسمزی سلول در شرایط تنش نقش دارند، ارتباط خاصی وجود دارد. به منظور بررسی انباشتگی برخی از این ترکیبات بر روی روابط آبی ارقام یونجه، آزمایشی با چهار رقم سیستان و بلوچستان، گلستان (۲۰۳۱۳)، فائو (۲۵۶۶) و همدانی محلی اهر در شرایط گلخانه ای در پنج سطح شوری شامل صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولارNacl تحت شرایط آبکشت و با استفاده از محلول غذایی هوگلند انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار بود. نتایج حاصل از بررسی نشان داده است که تنش شوری پتانسیل آب گیاه و محتوای رطوبت نسبی (RWC) آب بافت ها را کاهش داد. کاهش در میزانRWC متناسب با کاهس پتانسیل آبی بود به نحوی که کمترین میزان کاهش RWC و پتانسیل آبی در شرایط شور در رقم گلستان (۲۰۳۱۳) و بیشترین کاهش در رقم همدانی محلی اهر بود. نتایج نشان داد که عامل مهم کاهش پتانسیل آبی ارقام در شرایط شور انباشت متابولیت های سازگاری به ویژه کربوهیدرات های محلول می باشد. همبستگی بین متابولیت های سازگاری باRWC مثبت و معنی دار ولی با پتانسیل آبی منفی و غیرمعنی دار بود. تغییرات صفات مورد بررسی در اثر شوری در ارقام نیز معنی دار بود. بیشترین میزان تجمع پرولین و کربوهیدرات های محلول در ارقام سیستان و بلوچستان و گلستان (۲۰۳۱۳) و کمترین آنها در ارقام فائو (۲۵۶۶) و همدانی محلی اهر بود. در تاثیر متابولیت های سازگاری بر روی روابط آبی ارقام یونجه مقاومت روزانه ای نیز دخالت داشت، به طوری که ارقام متحمل با کمترین مقاومت روزانه ای انرژی بیشتری جهت تولید متابولیت های سازگاری فراهم کردند.

کلید واژه: یونجه، تحمل به شوری، محلول غذایی، محتوای رطوبت نسبی، پتانسیل آب برگ، متابولیت های سازگاری، پرولین، کربوهیدرات های محلول، مقاومت روزانه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.