اثرات آب گریپ فروت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات آب گریپ فروت دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات آب گریپ فروت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات آب گریپ فروت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات آب گریپ فروت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۲۱
آب میوه گریپ فروت به عنوان یک مکمل غذایی در درمان کمبود پتاسیم کاربرد دارد. پکتین موجود در آن عامل مؤثری در کاهش کلسترول خون و بهبود تدریجی عارضه سفت و سخت شدن عروق خونی است. سایر اثرات آن شامل القای تجمع گلبولهای قرمز، کاهش هماتوکریتها و اثرات احتمالی ضدسرطان است.یک یا نصف لیوان آب گریپ فروت میتواند به طور قابل ملاحظهای موجب افزایش جذب و کاهش متابولیسم بسیاری از داروهای خوراکی متعارف شود. تداخل مابین آب گریپ فروت و برخی از داروها تحت عنوان “اثر آب گریپ فروت” نامیده میشود. در نتیجه این اثر، مقادیر بیشتری از داروهای تحت تأثیر قرار گرفته، وارد جریان خون شده و در نهایت اثرات درمانی و یا سمیت آنها افزایش مییابد.سازوکار اثر آب گریپفروت احتمالاً ناشی از اثر یک یا چند ترکیب شیمیایی (به احتمال زیاد بیوفلاونوییدها و یا فورانوکومارینها) موجود در آن است که موجب مهار ایزوآنزیمهایسیتوکروم P450 به خصوص ایزوآنزیم ۳A4 میشود. از اینرو هر دارویی که به طور معمول توسط آنزیم مذکور متابولیزه میشود، ممکن است اثرات و یا سمیت آن در مصرف همزمان با گریپ فروت تشدید یابد.این مقاله مروری دارد بر مطالعات و کارآزماییهای بالینی داروهایی که اثرات آنها به واسطه آب گریپفروت تشدید میشود. این داروها شامل بنزودیازپینها، آنتیهیستامینها، مسددهای کانال کلسیمی، استاتینهای پایین آورنده کلسترول، مضعفهای سیستم ایمنی و … میباشند.
کلید واژه: آب گریپ فروت، سیتوکروم P450 ، تداخلات دارویی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.