مطالعه ایمونوهیستوشیمیایی Expression نشانگر Ki-67 در آملوبلاستومای تک حفره ‌ای و کیست دانتی ‌ژور


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ایمونوهیستوشیمیایی Expression نشانگر Ki-67 در آملوبلاستومای تک حفره ‌ای و کیست دانتی ‌ژور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ایمونوهیستوشیمیایی Expression نشانگر Ki-67 در آملوبلاستومای تک حفره ‌ای و کیست دانتی ‌ژور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ایمونوهیستوشیمیایی Expression نشانگر Ki-67 در آملوبلاستومای تک حفره ‌ای و کیست دانتی ‌ژور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ایمونوهیستوشیمیایی Expression نشانگر Ki-67 در آملوبلاستومای تک حفره ‌ای و کیست دانتی ‌ژور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۱۰

بیان مساله: تشخیص آملوبلاستومای تک حفره ای از کیست دانتی ‌ژور، کشف تغییرات آملوبلاستومایی ایجادشده در جدار کیست دانتی ژور در مراحل اولیه، تشخیص اپی تلیوم ادنتوژن هیپرپلاستیک موجود در جدار همبندی کیست دانتی ژور از یک توده آملوبلاستومایی، همه مستلزم بکارگیری روشی دقیق و مطمئن است.
هدف: مطالعه حاضر با هدف بررسی و مقایسه واکنش ایمنی شاخص تکثیر سلولی Ki-67 در قسمتهای مختلف اپی تلیوم کیست دانتی ژور و آملوبلاستومای تک حفره ای انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه هم گروهی گذشته نگر، با استفاده از روش رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی، نشانگر Ki-67 بر روی ۹ مورد آملوبلاستومای تک حفره ای و ۱۵ مورد کیست دانتی ژور، به کمک آنتی بادی MIB-1 رنگ شد. تعداد هسته های رنگ گرفته در دو ناحیه بازال و سوپرابازال اپی تلیوم پوشاننده هر دو ضایعه، در ۱۰۰۰ سلول اپی تلیالی شمارش و به عنوان Labeling Index (LI) بیان و مقایسه گردید. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون t-student تحلیل گردید.
یافته ها: میانگین Ki-67 (LI) در لایه بازال کیست دانتی ژور (۶۶/۱±۵۹/۲) و آملوبلاستومای تک حفره ای (۷۹/۰±۷۶/۳) تفاوت معنی داری نشان نداد ولی در ناحیه سوپرابازال در آملوبلاستومای تک حفره ای (۶۹/۰±۱۵/۲) به طور معنی داری بیشتر از کیست دانتی ژور (۵۵/۰±۷۷/۰) بود (۰۰۳/۰=P). اختلاف میانگین تعداد سلول های Ki-67 مثبت (LI) در اپی تلیوم پوشاننده کیست دانتی ژور و آملوبلاستومای تک حفره ای (صرف نظر از موضع سلول های رنگ گرفته) از نظر آماری معنی دار بود (۰۵/۰ P<)؛ در این حالت میانگین تعداد سلول های Ki-67 مثبت در اپی تلیوم پوشاننده آملوبلاستومای تک حفره ای بیشتر از کیست دانتی ژور بود.
نتیجه گیری: استفاده از نشانگر Ki-67 (LI) در ناحیه سوپرابازال یا کل ضخامت اپی تلیوم پوشاننده برای مقایسه دو کیست، می تواند به عنوان شاخصی برای تشخیص کیست دانتی ژور از آملوبلاستومای تک حفره ای مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: ایمونوهیستوشیمی، آنتی ژن Ki-67، کیست دانتی ‌ژور، آملوبلاستومای تک حفره ‌ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.