بکارگیری مدل اعتقاد بهداشتی در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از بیماریهای منتقله از راه تماس (S.T.Ds) در دانشجویان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بکارگیری مدل اعتقاد بهداشتی در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از بیماریهای منتقله از راه تماس (S.T.Ds) در دانشجویان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بکارگیری مدل اعتقاد بهداشتی در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از بیماریهای منتقله از راه تماس (S.T.Ds) در دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بکارگیری مدل اعتقاد بهداشتی در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از بیماریهای منتقله از راه تماس (S.T.Ds) در دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بکارگیری مدل اعتقاد بهداشتی در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از بیماریهای منتقله از راه تماس (S.T.Ds) در دانشجویان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۱۲

امروزه ایدز از جمله بیماریهای عفونی جدی در جهان است که آرزوی استیلای بشریت بر بیماریهای عفونی را به یاس تبدیل نموده است. به استناد آمار در هر دقیقه ۵ جوان به HIV آلوده می شوند.برای پیشگیری می توان با انجام اقدامات آموزشی خطر انتشار عفونت را محدود نمود که در این راستا نقش آموزش بهداشت کلیدی خواهد بود. هدف پژوهش بکارگیری مدل H.B.M در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از STD در دانشجویان و تعیین متغیرهای عمده بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی می باشد، با توجه به اینکه آموزش بهداشت بر اساس مدلها می تواند در جهت اتخاذ رفتارهای بهداشتی موثر باشد لذا بر اساس مطالعات انجام شده که یکی از بهترین مدلهای پیشگیری بیماریها مدل اعتقادی (H.B.M) ساخته است. این مدل براساس تئوری رفتار روانی (Psychological and Behaviour) ساخته شده و بر این مساله تاکید دارد که رفتار انسان متکی بر دو متغیر عمده است:۱- ارزشی که توسط فرد بر روی هدف و نتیجه کار گذارده می شود.۲- پیش بینی و تخمین فرد از احتمال رسیدن به هدف در صورتی که آن رفتار را انجام داده باشد.در این مطالعه ۵۰۰ نفر دانشجو به روش نمونه گیری طبقه ای و تصادفی از کلیه دانشگاههای بیرجند مورد بررسی قرار گرفتند.هدف کلی تحقیق تعیین متغییرهای مدل اعتقاد بهداشتی (منافع درک شده- شدت درک شده، اطلاعات دموگرافیک و آگاهی نسبت به بیماریهای قابل انتقال از راه تماس) در اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت های مسری از راه تماس و STD می باشد. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه ای حاوی متغیرهای مدل بوده که اعتبار آن به روش اعتبار محتوایی Content Validity و اعتماد علمی یا پایانی آن به وسیله روش بازآزمایی (Test-re-test) سنجیده شده است. ۱۰.۳% دانشجویان با STD آشنا نبودند.۸۵.۵% دانشجویان دانشگاه آزاد با STD آشنایی نداشتند که بین دانشگاه محل تحصیل و آگاهی دانشجویان ارتباط معنی داری وجود داشت. میانگین حساسیت درک شده در دانشجویان علوم پایه ۲۱.۲۸ بود که در این مورد اختلاف معنی داری با رشته تحصیلی وجود نداشت. نتایج این پژوهش نشان داد که بین دانشگاه محل تحصیل و آگاهی دانشجویان نسبت به درک STD ارتباط معنی داری وجود داشت، ولی بین حساسیت درک شده و رشته تحصیلی اختلاف معنی داری وجود ندارد. همچنین نتایج نشان داد که بین شدت درک شده و رشته تحصیلی اختلاف معنی داری وجود ندارد. با توجه به نتایج بدست آمده و د ر معرض بودن جوانان به نظر می رسد لزوم و اهمیت آموزش جوانان در اولویت می باشد و با توجه به اینکه در امر آموزش ایدز اهتمام فراوانی شده لیکن تاکید می شود از روش ها و مدل های مناسب آموزش بهداشت برای آموزش جوانان استفاده شود.

کلید واژه: ایدز، مدل آموزش بهداشت، بیرجند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.