مقاله بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور :
مقاله بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۳۳ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی نتایج کاهش فشار مرکزی سر فمور و تزریق مغز استخوان در درمان نکروز آواسکولر سر فمور
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نکروز آواسکولر
مقاله دریل کردن
مقاله مغز استخوان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: نکروز آواسکولر سر فمور امروزه یکی از معضلات بیماران ارتوپدی است. در مراحل پیشرفته و تخریب مفصل، درمان مشخص تر است. ولی در مراحل اولیه بیماری سعی در حفظ سر فمور است، ولی روش ارجح آن مورد توافق همگان نیست. کاهش فشار درونی سر فمور با دریل کردن تا زیر غضروف سر فمور همراه با یکی از انواع گرافت های استخوانی یا مشابه آن با نتایج متفاوتی معرفی شده اند. در این مطالعه از دریل کردن و تزریق مایع مغز استخوان در محل دریل استفاده شده است.
مواد و روش ها: نهایتا ۱۸ بیمار (۲۳ هیپ) وارد مطالعه شدند. شرط ورود به مطالعه وجود مرحله ۱ یا ۲ نکروز آواسکولر سر فمور در حداقل یک هیپ، عدم وجود سابقه جراحی روی هیپ مبتلا و سن زیر ۵۰ سال بود. برای بیماران دریل کردن گردن و سر فمور تا قسمت درگیر انجام شد و سپس مایع مغز استخوان حاصل از بال ایلیوم در محل تزریق شد. بیماران در فواصل ۳ و ۶ و ۱۲ هفته و ۶ و ۱۲ ماه با رادیوگرافی ساده از نظر بروز تغییرات شکل سر فمور و ورود به مرحله بالاتر بررسی شدند. نتایچ بدست آمده با تست فیشر ارزیابی شدند.
یافته ها: بسیاری از بیماران که در ابتدای مطالعه در مرحله ۲ بیماری بودند (۱۸ هیپ) علیرغم درمان انجام شده در ماه ششم علایم تخریب سر فمور را نشان دادند (۱۶ هیپ ۸۸%) ولی بیماران که در ابتدا در مرحله ۱ بودند (۵ هیپ) تعداد بیشتری شان تا پایان یک سال دوام آوردند و به مرحله بالاتر وارد نشدند (۱ هیپ ۲۰% تخریب بیشتر نشان داد).
نتیجه گیری: بنظر می رسد با توجه به نتایج بدست آمده از آزمون فیشر، روش مورد استفاده روشی موثر در جلوگیری از تخریب مفصل نمی باشد و نمی تواند مانع از پیشرفت بیماری و تخریب سر فمور و مفصل هیپ گردد، زیرا تعداد قابل توجهی از بیماران دچار تخریب پیشرونده سرفمور شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.