مقاله مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو :

مقاله مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۴۱ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه خواص نانوپودر اکسید آلومینیوم سنتز شده در کوره و مایکروویو
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سل- ژل
مقاله مایکروویو
مقاله نانوآلومینا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق نانوپودر آلومینا به روش سل- ژل سنتز شد. سل بوهمیت از هیدرولیز نیترات آلومینیوم در pH=8 و دمای ۸۰ درجه سانتی گراد تهیه و سل به دست آمده به دو قسمت تقسیم شد. قسمتی از آن پس از حرارت دهی در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به ژل تبدیل و ژل خشک شده در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲ ساعت در کوره تحت عملیات حرارتی قرار گرفت و پودر آلفا آلومینا با سطح ویژه۱۲m۲/g ، متوسط اندازه۴۵۰nm و اندازه بلورک۳۵nm سنتز شد. قسمت دیگر سل پس از حرارت دهی و تشکیل ژل در مایکروویو حرارت داده شد که پس از ۲۰ دقیقه عملیات حرارتی آلفا آلومینا با سطح ویژه ۳۵m۲/g و اندازه بلورک ۲۵nm به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.