مقاله ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال :

مقاله ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۴۶ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی نتایج درمانی تعویض کامل زانو در دو گروه با و بدون سابقه استئوتومی پروگزیمال تیبیال
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعویض کامل زانو
مقاله استئوتومی پروگزیمال تیبیا
مقاله آرتروپلاستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: هنوز هم در مورد اینکه استوتومی پروگزیمال تیبیال بر روی نتایج درمانی تعویض کامل زانو بعد از استئوتومی اثر می گذارد، بحث وجود دارد. هدف این مطالعه مقایسه نتایج بیماران دارای تعویض کامل زانو بعد از استئوتومی (گروه مطالعه) با گروه بیماران با تعویض کامل زانو اولیه (گروه کنترل) بود.
روش کار: این مطالعه یک آزمون بالینی بوده و ۳۸ بیمار با ۴۱ تعویض کامل زانو بعد از استئوتومی پروگزیمال تیبیال با یک گروه بیماران با تعویض کامل زانو اولیه، همسان سازی شده (از نظر طول پیگیری، سن، جنس و اتیولوژی) و مقایسه شدند. میانگین دوره پیگیری در حدود ۴ سال بود. نتایج درمانی بیماران با استفاده ازHospital for Special Surgery (HSS) knee Rating Scale ارزیابی شد و بررسی رادیولوژیک نیز انجام شد. در این مطالعه از آزمون های آماری کای دو (Chi۲)،Mann-Whitney U-test و Independent samples t-testاستفاده شده است. برنامه نرم افزاری SPSS V.16 مورد استفاده قرار گرفت.
یافته ها: جراحی در گروه مطالعه به طور متوسط ۱۰ دقیفه بیشتر طول کشید
(P=0.01) و مشکلات حین عمل اغلب در گروه مطالعه بیشتر بود؛ اگرچه بین دو گروه مطالعه و کنترل از نظر HSS هیچ تفاوت معنی داری وجود نداشت، ولی بیماران بیشتری در گروه مطالعه دارای نتایج ضعیف بالینی بودند (بدون تفاوت معنی دار). میزان Insall-Salvati ratio قبل و بعد از جراحی در گروه مطالعه به طور معنی داری کمتر از گروه کنترل بود (P=0.01 و P=0.03).
نتیجه گیری: اگرچه مشکلات تکنیکی قابل توجهی وجود دارد، نتایج بالینی کلی در دو گروه مطالعه و کنترل خوب تا عالی بدون تفاوت معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.