مقایسه‌ میزان‌ حاملگی‌ در خانم ‌های ‌دارای عملکرد تخمدانی‌ و بدون‌ آن‌ درسیکل‌ های لقاح آزمایشگاهی با تخمک اهدایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه‌ میزان‌ حاملگی‌ در خانم ‌های ‌دارای عملکرد تخمدانی‌ و بدون‌ آن‌ درسیکل‌ های لقاح آزمایشگاهی با تخمک اهدایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه‌ میزان‌ حاملگی‌ در خانم ‌های ‌دارای عملکرد تخمدانی‌ و بدون‌ آن‌ درسیکل‌ های لقاح آزمایشگاهی با تخمک اهدایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه‌ میزان‌ حاملگی‌ در خانم ‌های ‌دارای عملکرد تخمدانی‌ و بدون‌ آن‌ درسیکل‌ های لقاح آزمایشگاهی با تخمک اهدایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه‌ میزان‌ حاملگی‌ در خانم ‌های ‌دارای عملکرد تخمدانی‌ و بدون‌ آن‌ درسیکل‌ های لقاح آزمایشگاهی با تخمک اهدایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY)

تعداد صفحات :۹

مقدمه: اهدای تخمک روشی قابل قبول برای درمان ناباروری زنان است. میزان بالای موفقیت این روش، منجر به استفاده وسیع از آن در زنان مبتلا به نارسایی یا اختلال عملکرد تخمدان در هرمحدوده سنی و با هر علت زمینه‌ای شده است. این مطالعه برآن است تا نتایج حاملگی با تخمک اهدایی را دربیماران فاقد عملکرد تخمدانی (نارسایی زودرس تخمدان) وبیماران دارای عملکرد تخمدانی مقایسه نماید. مواد و روشها: این‌ مطالعه‌ آینده‌نگر که در فاصله سال‌های ۱۳۸۰-۱۳۷۸ در پژوهشکده ‌رویان ‌انجام‌ شد، ‌نتایج ‌حاملگی‌ با تخمک ‌اهدایی ‌در دو گروه زنان تحت درمان به وسیله روش لقاح آزمایشگاهی (IVF) را مورد مقایسه قرار می‌دهد. یک گروه‌ خانم‌های دچار نارسایی‌ زودرس تخمدان‌ (n=25) (POF) بودند؛ درحالیکه خانم‌های گروه ‌دیگر دارای فعالیت‌ تخمدانی‌ بوده و به دلایلی غیر از نارسایی زودرس تخمدان از تخمک ‌اهدایی استفاده می‌کردند (بیماران با پاسخ دهی ضعیف تخمدانی، .(n=32 اندومتر در هر دو گروه ‌با تجویز استرادیول ‌والرات ‌و پروژسترون داخل عضلانی آماده‌سازی شد که ‌در گروه پاسخ دهندگان ضعیف تخمدانی از آنالوگ‌ GnRH نیز همراه‌ استرادیول‌ و پروژسترون‌ استفاده‌ ‌شد. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از نرم‌افزار SPSS و روش‌های آماری Mann-Whitney، X2و t- test استفاده شد و P-value<0.05 به‌عنوان سطح معنی‌داری آماری در نظر گرفته شد.نتایج‌: درمجموع ۴۸ خانم در این مطالعه بررسی شدند.۲۵ خانم (%۴۷.۹) نارسایی زودرس تخمدانی و ۲۳ خانم (۹/۴۷%) ‌پاسخ‌دهی تخمدانی‌ ضعیف‌ بدون نارسایی تخمدان داشتند. ‌اختلاف‌ معنی‌داری بین دو گروه درضخامت‌ اندومتر در روز انتقال‌ جنین ۹.۴±۲.۰۶ mm) در مقابل (۹.۳۹±۲.۰۱ mm تعداد جنین‌های‌ منتقل‌ شده (۴۸/۳ در مقابل ۵۲/۳) به دست نیامد‌. میزان‌ حاملگی‌ در گروه خانم‌های با نارسایی زودرس تخمدانی۲/۲۹% و در گروه‌ پاسخ دهندگان ضعیف ۹/۴۰% بود که این اختلاف نیز از نظر آماری معنی‌دار نبود. در هیچ‌ گروه‌ سقط مشاهده‌ نشد و عاقبت‌ حاملگی‌ از نظر چندقلویی، زایمان‌ زودرس، تاخیر رشد داخل رحمی (IUGR) و پره‌اکلامپسی بین دو گروه، تفاوت معنی‌دار نداشت.نتیجه‌گیری: موفقیت‌ در ایجاد بارداری‌ با تخمک‌ اهدایی‌ در بیماران‌ با فعالیت‌ تخمدانی‌ و بیماران با نارسایی زودرس تخمدانی‌ در صورت‌ آماده‌ سازی‌ مناسب اندومتر تفاوت‌ ندارد و آنچه‌ که‌ مهم‌ به نظر می‌رسد کیفیت‌ تخمک اهدایی‌ است. بنابراین در موارد استفاده از تخمک اهدایی، صرف‌نظر از اندیکاسیون استفاده از آن، انتخاب دهنده مناسب تخمک با بهترین کیفیت تخمکها توصیه می‌شود.

کلید واژه: اهدای تخمک، نارسایی زودرس تخمدانی، پاسخ دهندگان ضعیف تخمدانی، میزان حاملگی، و لقاح آزمایشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.