اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۴

به منظور مطالعه اثرات تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در گندم دیم رقم سبلان، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۶ تیمار، شامل: تغذیه برگی اوره به غلظت ۵ درصد (۲۰ کیلوگرم نیتروژن خالص بر هکتار) از منبع اوره در مراحل پنجه دهی، ساقه رفتن، ظهور برگ پرچم، گرده افشانی و تغذیه برگی اوره به غلظت ۵ درصد توأم با ۲,۴-D به میزان ۲ لیتر بر هکتار در زمان مبارزه با علف های هرز پهن برگ (مرحله پنجه دهی) و تیمار شاهد (بدون تغذیه برگی اوره) در ۳ تکرار و به مدت ۳ سال زراعی (۱۳۸۰-۱۳۷۷) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم (مراغه) به اجرا در آمد. نیتروژن به میزان ۵۰ کیلوگرم در هکتار در تمام تیمارها مصرف گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که تغذیه برگی اوره اثر معنی داری در افزایش درصد پروتئین دانه داشت که حداکثر درصد پروتئین دانه به میزان ۱/۲۱ درصد از تغذیه برگی اوره در مرحله ساقه رفتن به دست آمد. تغذیه برگی اوره در مرحله ظهور برگ پرچم علاوه بر افزایش درصد پروتئین دانه به میزان ۲/۱۸ درصد، عملکرد دانه نیز ۲۴ درصد نسبت به تیمار شاهد افزایش داشت. در مجموع می توان چنین استنباط نمود که تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد می‌تواند در افزایش درصد پروتئین، عملکرد پروتئین دانه و عملکرد دانه گندم دیم مؤثر واقع شود و برای این منظور مناسب ترین مرحله تغذیه برگی اوره، مرحله ظهور برگ پرچم می باشد.

کلید واژه: تغذیه برگی، اوره، عملکرد دانه، درصد پروتیین و گندم دیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.