تاثیر شکل نیتروژن بر میزان ساکارز در دو لاین چغندرقند حساس و متحمل به شوری، در شرایط استفاده از آب شور


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شکل نیتروژن بر میزان ساکارز در دو لاین چغندرقند حساس و متحمل به شوری، در شرایط استفاده از آب شور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شکل نیتروژن بر میزان ساکارز در دو لاین چغندرقند حساس و متحمل به شوری، در شرایط استفاده از آب شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شکل نیتروژن بر میزان ساکارز در دو لاین چغندرقند حساس و متحمل به شوری، در شرایط استفاده از آب شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شکل نیتروژن بر میزان ساکارز در دو لاین چغندرقند حساس و متحمل به شوری، در شرایط استفاده از آب شور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۰

چغندر قند، گیاهی است که پس از جوانه زنی و استقرار در خاک، قادر است شوری نسبتاً زیاد را تحمل کند. از آنجا که پاسخ گیاهان به دو شکل مختلف نیتروژن نیتراتی و آمونیومی متفاوت بوده و این پاسخ ممکن است در شرایط محیط کشت شور و غیر شور متفاوت باشد، لذا با توجه به لزوم مصرف مناسب ترین شکل نیتروژن برای دستیابی به حداکثر مقدار ساکارز، آزمایشی با استفاده از دو لاین چغندرقند در کشت گلدانی انجام شد. با کشت بذر دو لاین چغندرقند حساس به شوری (لاین ۱۹۶-۲۲۹۳۹)، و متحمل شوری (لاین Mst x p.29- 7233)، معلوم گردید که شکل نیتروژن نیتراتی در مقایسه با نیتروژن آمونیومی، باعث افزایش رشد و عملکرد ریشه و بخش هوایی گیاه می شود. همچنین نتایج نشان داد که به ‌طور کلی در هر دو لاین گیاه چغندرقند حساس به شوری و متحمل شوری، تنش شوری باعث افزایش میزان پرولین بافت برگ می شود و میزان تجمع پرولین در لاین متحمل شوری بیشتر از لاین حساس به شوری است . بعلاوه تجمع پرولین ناشی از تنش شوری، در تیمار نیتروژن آمونیومی شدیدتر است. نتایج حاصل از تجزیه شیمیایی ریشه نشان داد که از لحاظ درصد ساکارز، قند قابل استحصال و قند ملاس ریشه، اختلاف معنی داری بین مصرف دو شکل نیتروژن وجود ندارد. بعلاوه، میزان ناخالصیهای ریشه در شرایط مصرف نیتروژن نیتراتی در مقایسه با نیتروژن آمونیومی بیشتر است و شوری نیز باعث افزایش میزان آن گردید.

کلید واژه: چغندرقند، ساکاروز، شکل نیتروژن، آزمون نیترات، شوری، پرولین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.