تاثیر کاربرد سطوح مختلف عناصر فسفر و روی بر غلظت کادمیوم در دو رقم سیب زمینی در سراب آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد سطوح مختلف عناصر فسفر و روی بر غلظت کادمیوم در دو رقم سیب زمینی در سراب آذربایجان شرقی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد سطوح مختلف عناصر فسفر و روی بر غلظت کادمیوم در دو رقم سیب زمینی در سراب آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد سطوح مختلف عناصر فسفر و روی بر غلظت کادمیوم در دو رقم سیب زمینی در سراب آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد سطوح مختلف عناصر فسفر و روی بر غلظت کادمیوم در دو رقم سیب زمینی در سراب آذربایجان شرقی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف فسفر و روی بر میزان کادمیوم در دو رقم سیب زمینی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی در شهرستان سراب آذربایجان شرقی در بهار ۱۳۷۹ پیاده گردید. در این آزمایش فاکتور اول عنصر فسفر با چهار سطح (۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار فسفر خالص)، فاکتور دوم عنصر روی با چهار سطح (۰، ۵، ۱۰، ۱۵ کیلوگرم در هکتار روی خالص) و فاکتور سوم شامل دو رقم سیب زمینی اگریا و مارفونا بود. روی از منبع سولفات روی مصرف گردید. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که تاثیر سطوح مختلف روی بر عملکرد محصول در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. ولی بین سطوح مختلف روی (Zn15, Zn10) اختلاف معنی داری از نظر تاثیر بر عملکرد مشاهده نشد همچنین اختلاف معنی داری از نظر عملکرد بین سطوح کودی (P150, P0) بدست آمد. ولی بین سطوح کودی P50, P100 وP0 اختلاف معنی داری از نظر عملکرد مشاهده نشد. همچنین تاثیر سطوح مختلف روی و فسفر از نظر تأثیر بر غلظت کادمیوم در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. بیشترین میزان کادمیوم در صورت کاربرد ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار فسفر خالص اندازه گیری شد. همچنین با افزایش عرضه روی به خاک از غلظت کادمیوم در غده سیب زمینی کاسته شد.اثر متقابل سطوح مختلف فسفر با ارقام سیب زمینی در سطح احتمال پنج درصد معنی دار گردید. بیشترین میزان کادمیوم در غده سیب زمینی در صورت کاربرد ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار فسفر خالص در رقم مارفونا اندازه گیری شد. همچنین اثرات متقابل سطوح مختلف فسفر و روی بر میزان کادمیوم غده سیب زمینی در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار بدست آمد. بیشترین میزان کادمیوم اندازه گیری شده در غده در صورت کاربرد ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار فسفر خالص بدون استفاده از عنصر روی بدست آمد. همچنین تاثیر سطوح مختلف فسفر و روی بر غلظت فسفر در غده سیب زمینی در سطح احتمال پنج درصد معنی دار شد. بیشترین میزان فسفر در غده سیب زمینی در تیمار ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار فسفر خالص و بدون مصرف عنصر روی اندازه‌گیری شد.

کلید واژه: سیب زمینی رقم اگریا و رقم مارفونا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.