مقاله رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹ دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹ :

مقاله رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مطالعات ملی از صفحه ۳ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان مطالعه موردی: دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه شهر تهران ۱۳۸۸-۱۳۸۹
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نظام ارزش ها
مقاله دانش آموزان
مقاله هویت ملی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف کلی این پژوهش بررسی رابطه نظام ارزش ها با هویت ملی دانش آموزان است. جامعه مورد مطالعه شامل کلیه دانش آموزان دختر و پسر متوسطه شهر تهران در سال تحصیلی ۱۳۸۹ است. حجم نمونه طبق اصول علمی ۳۳۰ نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی چند مرحل های انتخاب شد. جهت جمع آوری داده ها از دو پرسشنامه استفاده شد:
الف) نظام ارزش های آلپورت، ورنون و لیندزی، شامل ۴۵ سوال که شش مولفه ارزشی (نظری، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، زیبایی شناسی و مذهبی) را می سنجد.
ب) پرسشنامه هویت ملی که شامل ۳۷ سوال پنج گزینه ای و دارای هفت بعد هویتی (اجتماعی، تاریخی، جغرافیایی، سیاسی، دینی، فرهنگی و زبانی) است.
اطلاعات و داده ها جمع آوری شد و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شد.
نتایج پژوهش نشان داد که:
۱ از روی نمرات نظام ارزشی دانش آموزان می توان هویت ملی آنها را پیش بینی کرد. قدرت پیش بینی ارزش های مذهبی و ارزش های اقتصادی بیشتر از ارزش های نظری، هنری، اجتماعی و سیاسی است.
۲ مقایسه میانگین نمرات ارزش ها، موید آن است که در ارزش های هنری و اجتماعی دانش آموزان دختر بیشتر از پسران و در مقابل در ارزش های نظری، اقتصادی، مذهبی و سیاسی دانش آموزان پسر بیشتر از دختران هستند.
تفاوت معناداری در ارزش های اجتماعی و مذهبی دختران با پسران مشاهده نشد.
۳ مقایسه میانگین نمرات هویت دانش آموزان نشان دهنده آن است که هویت اجتماعی، تاریخی و زبانی دانش آموزان پسر از دختران قویتر و در هویت های سیاسی و جغرافیایی دختران قویتر از پسران هستند، ولی این تفاوت در هویت ملی، دینی، جغرافیایی و فرهنگی معنادار نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.