بررسی عملیات زراعی بعد از برداشت و تاثیر مبارزه شیمیایی در دوره داشت در کاهش جمعیت مینوز برگ غلات در خوزستان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملیات زراعی بعد از برداشت و تاثیر مبارزه شیمیایی در دوره داشت در کاهش جمعیت مینوز برگ غلات در خوزستان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملیات زراعی بعد از برداشت و تاثیر مبارزه شیمیایی در دوره داشت در کاهش جمعیت مینوز برگ غلات در خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملیات زراعی بعد از برداشت و تاثیر مبارزه شیمیایی در دوره داشت در کاهش جمعیت مینوز برگ غلات در خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملیات زراعی بعد از برداشت و تاثیر مبارزه شیمیایی در دوره داشت در کاهش جمعیت مینوز برگ غلات در خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۲۴

میوز برگ غلات Syringopais temperatella Led. (lep: Elachistidae) از آفات مهم منطقه خاورمیانه تا جنوب روسیه و اسپانیا بوده و در مناطق جنوب، جنوب غربی و غرب کشور به ویژه خوزستان خسارت وارد می سازد. این آفت با تغذیه از پارانشیم برگ باعث کاهش شدید محصول گندم و جو می شود. تابستان گذرانی آفت به صورت لاروهای سن یک به حالت دیاپوز در داخل پیله و درعمق ۱۵-۳۰ سانتی متری از سطح خاک انجام می شود. جهت مبارزه شیمیایی و غیر شیمیایی با آفت میوز برگ غلات، در یک بررسی دو ساله به صورت طرح اسپلیت پلات در زمان که در سال اول (۷۸-۱۳۷۷) هفت تیمار (سه نوبت شخم همراه و بدون دیسک زدن بعد از برداشت محصول در ماه های تیر، مرداد و شهریور و شاهد بدون عملیات زراعی بعد از برداشت) به عنوان عوامل اصلی و زمان در سه سطح ( سه مرحله نمونه برداری) شامل: مرحله ۳-۴ برگی، مرحله پنجه زنی و مرحله بعد از ظهور سنبله ها در سه تکرار اجرا گردید و در سال دوم زراعی (۷۹-۱۳۷۸)، تیمارهای شخم ( با و بدون دیسک) در شهریور ماه حذف و به جای آن دو تیمار سمپاشی و حشره کش دیازینون ۶۰% به میزان ۱.۵ لیتر در هکتار در دو نوبت (۳-۴ برگی و پنجه زنی) جایگزین گردیدند. در نمونه برداری ها هشت صفت (تعداد لارو بر مترمربع، پنجه و برگ و تعداد شفیره بر متر مربع) و در سه زمان (۳-۴ برگی، پنجه زنی و سنبله) ارزیابی گردیدند. به علاوه در زمان برداشت نیز اجزای عملکرد (ارتفاع بوته، طول سنبله، وزن ماده خشک، عملکرد دانه و وزن هزار دانه) نیز اندازه گیری و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان دادند که اجرای شخم بعد از برداشت در شهریور (همراه و بدون دیسک) روی جمعیت آفت در مرحله لاروهای سن یک به حالت دیاپوز بی تاثیر است ولی شخم هیا تیر و مرداد همراه با دیسک زدن، جمعیت لاروهای سن یک تابستان گذران را کاهش داده و اجزای عملکرد را در مقایسه با شاهد افزایش می دهند و نیز توصیه می شود که عمق شخم کمتر از ۱۵ سانتی متر نباشد و حداکثر تا پایان مرداد انجام شود. سم پاشی در مرحله ۳-۴ برگی نیز بر روی آفت کاملا موثر است و آن را کنترل می کند ولی در مرحله پنجه زنی تاثیر کمتری داشته و اجزای عملکرد را در مقایسه با مرحله ۳-۴ برگی کمتر افزایش می دهد.

کلید واژه: مینوز برگ غلات، گندم، خوزستان، مبارزه شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.