بررسی تاثیر کدیین خوراکی در پیشگیری از میزان سرفه بعد از جراحی کاتاراکت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر کدیین خوراکی در پیشگیری از میزان سرفه بعد از جراحی کاتاراکت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر کدیین خوراکی در پیشگیری از میزان سرفه بعد از جراحی کاتاراکت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کدیین خوراکی در پیشگیری از میزان سرفه بعد از جراحی کاتاراکت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر کدیین خوراکی در پیشگیری از میزان سرفه بعد از جراحی کاتاراکت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض
تعداد صفحات :۸
سابقه و هدف:با توجّه به میزان بروز سرفه بعد از اعمال جراحی از جمله جراحی کاتاراکت و عوارض شناخته شده آن و بر اساس این تئوری که مصرف کدیین میتواند در کاهش میزان سرفه مؤثر باشد و به منظور تعیین تأثیر استفادهاز کدیین در پیشگیری از میزان بروز سرفه، این تحقیق روی بیماران تحت عمل جراحی کاتاراکت بیمارستان فارابی اصفهان در سال ۱۳۷۹ انجام شد. مواد و روش ها: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی دو سویه کور بوده که بر روی ۱۵۰ بیمار در دو گروه ۷۵ نفری انجام شد و نحوه القا و نگهداری بیهوشی در دو گروه یکسان بود. در گروه مورد یک ساعت قبل از عمل ۳۰ میلی گرم کدیین فسفات و در گروه شاهد همین مقدار پلاسبو داده شد. بیماران همگی دارای کاتاراکت ناشی از افزایش سن و عمل جراحی همگی از نوع اکسترا بود. تعداد ضربان قلب و فشار خون سیستول و دیاستول بلافاصله ۳ دقیقه بعد از لوله گذاری تراشه و بلافاصله ۳ دقیقه بعد از خارج کردن لوله تراشه اندازه گیری شد و ثبت شد و تعداد سرفه بیماران بلافاصله بعد از اکستوبیشن و ۳ دقیقه و ۱۰ دقیقه بعد شمارش و ثبت شد و با آماره T-test مورد قضاوت آماری قرار گرفت. یافته ها : در هر گروه ۷۵ نفر مورد بررسی قرار گرفتند. سن بیماران در دو گروه مشابه بود. در گروه دارونما ۲۳ نفر (۳۰.۷ درصد) و در گروه کدیین ۱۹ نفر (۲۵.۳ درصد) دچار عارضه سرفه شدند (N.S) میانگین (± انحراف معیار) تعداد سرفه در گروه دارونما ۴.۵۶ ± ۵.۶۵ و در گروه کدیین برابر ۸.۶۵ ± ۹.۰۵ بود (N.S) میزان فشار خون دیاستول و سیستول قبل از لوله گذاری تراشه و ۳ دقیقه بعد از لوله گذاری و ۳ دقیقه بعد از خارج کردن لوله تراشه مشابه بود و اختلاف آنها به لحاظ آماری معنی دار نبود. نتیجه گیری : استفاده از کدیین خوراکی قادر به پیشگیری از بروز و تعداد سرفه بعد از عمل جراحی کاتاراکت نیست. با توجّه به بروز این عارضه و تبعات آن انجام سایر تسهیلات برای پیشگیری از آن را توصیه می نماید.
کلید واژه: کدیین، سرفه، جراحی آب مروارید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.