بررسی اثر درشت مغذی ها بر پاسخ های قلبی – عروقی متابولیک در افراد دیابتی نوع II
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر درشت مغذی ها بر پاسخ های قلبی – عروقی متابولیک در افراد دیابتی نوع II دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر درشت مغذی ها بر پاسخ های قلبی – عروقی متابولیک در افراد دیابتی نوع II کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر درشت مغذی ها بر پاسخ های قلبی – عروقی متابولیک در افراد دیابتی نوع II،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر درشت مغذی ها بر پاسخ های قلبی – عروقی متابولیک در افراد دیابتی نوع II :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان
تعداد صفحات :۹
سابقه و هدف: علی رغم شناخت بعضی از تغییرات متابولیک و همودینامیک ناشی از غذا در افراد سالم، پاسخ های افراد دیابتی نوع II بعد از مصرف غذا و فرآیند هضم، هم چنان در پرده ابهام می باشد.به منظور شناخت تغییرات متابولیک و همودینامیک ناشی از مصرف درشت مغذی ها در افراد دیابتی نوع II تحقیق حاضر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۰ صورت پذیرفت. مواد و روش ها: تحقیق به روش کارآزمایی بالینی روی ۱۵ فرد دیابتی نوع II انجام و پاسخ های متابولیک شامل انسولین، نوراپی نفرین و قند خون، قبل و تغییرات آن تا ۶ مرحله زمانی (۱۵، ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۸۰ دقیقه) بعد از مصرف نشاسته گندم، کازئینات سدیم و روغن زیتون و پاسخ های قلبی – عروقی شامل برون ده قلبی و فشار خون سیستولیک قبل و تغییرات آن تا ۵ مرحله زمانی (تا محدوده دو ساعت) بعد از مصرف مواد فوق تعیین شد. نتایج با آزمون های آماری تی زوج و آنالیز واریانس با اندازه گیری های تکراری و تی وابسته مورد قضاوت قرار گرفت. یافته ها: ۱۵ فرد دیابتی نوع ۲۴) زن و ۱۱ مرد) با متوسط سنی ۲/۵± ۹/۳۸ سال و متوسط نمایه توده بدن ۶/۱±۲۴ کیلوگرم بر متر مربع مورد بررسی قرار گرفتند. پاسخ انسولین در افراد دیابتی بعد از کربوهیدرات و پروتئین افزایش یافت (P<0.05) ولی بعد از دریافت چربی تغییری مشاهده نشد. پاسخ انسولین ۳ ساعت بعد از دریافت کربوهیدرات (۶± ۲۴ میکرو واحد بر میلی لیتر) بالاتر از میزان ناشتا (۷/۲±۹/۱۲ میکرو واحد بر میلی لیتر) بود (P<0.01). نوراپی نفرین به دنبال دریافت درشت مغذی ها افزایش یافت(P<0.05) . برون ده قلبی صرفا بعد از دریافت پروتئین افزایش نشان داد و از ۲۲۶±۴۰۲۰میلی لیتر در دقیقه، قبل از مداخله ۲۶۲ ± ۴۳۸۹ میلی لیتر در دقیقه بعد از مداخله رسید (P<0.005). فشار خون سیستولیک بعد از دریافت هر سه ماده مغذی کاهش یافت و کاهش بعد از مصرف چربی معنی دار بود (P<0.005). نتیجه گیری و توصیه ها: پاسخ های متابولیک و قلبی – عروقی افراد دیابتی نوع ۲ تحت تاثیر درشت مغذی های مختلف، متفاوت بود. تحقیقات دیگری با تعداد نمونه بیشتر توصیه می شود.
کلید واژه: درشت مغذی، پاسخ متابولیک، برون ده قلبی، دیابت نوع II
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.