مقایسه اثربخشی لیدوکائین، دگزامتازون و پروپوفول در کاهش تهوع و استفراغ پس از اعمال جراحی انتخابی ارتوپدی (اندام فوقانی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثربخشی لیدوکائین، دگزامتازون و پروپوفول در کاهش تهوع و استفراغ پس از اعمال جراحی انتخابی ارتوپدی (اندام فوقانی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثربخشی لیدوکائین، دگزامتازون و پروپوفول در کاهش تهوع و استفراغ پس از اعمال جراحی انتخابی ارتوپدی (اندام فوقانی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثربخشی لیدوکائین، دگزامتازون و پروپوفول در کاهش تهوع و استفراغ پس از اعمال جراحی انتخابی ارتوپدی (اندام فوقانی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثربخشی لیدوکائین، دگزامتازون و پروپوفول در کاهش تهوع و استفراغ پس از اعمال جراحی انتخابی ارتوپدی (اندام فوقانی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۸

مقدمه : موارد تهوع و استفراغ پس از اعمال جراحی که با بیهوشی عمومی انجام می گیرند، ۲۵% تا ۳۵% گزارش شده است که در برخی از اعمال جراحی نظیر ارتوپدی بالاتر میباشد. تهوع و استفراغ پس از عمل، مسئله ای پر اهمیت و گاه توام با عوارض جدی است. تمایل روز افزون برای کنترل و پیشگیری از این عارضه، نیاز به استفاده از ترکیبات کم هزینه و کم عارضه را الزامی ساخته است. هدف این مطالعه ارزیابی اثر بخشی لیدوکائین و دگزامتازون (Low does) در پیشگیری و کاهش موارد بروز تهوع و استفراغ بعد از عمل در جراحی های ارتوپدی اندام فوقانی ومقایسه آنها با گروه های شاهد و پروپوفول بود.مواد و روشها: طی یک کارآزمایی بالینی دو سوکور تصادفی شده در بیمارستان شریعتی، ۲۸۰ بیمار مذکر کلاس ASA یک و دوکه کاندید عمل جراحی انتخابی ارتوپدی (اندام فوقانی) با بیهوشی عمومی بودند به طور تصادفی در چهار گروه ۷۰ نفره قرار گرفتند. تمامی بیماران قبل از شروع جراحی با رینگرلاکتات هیدراته شدند(۵cc/kg) و بعد از پیش درمانی با فنتانیل (۲g/kg) بر حسب گروه رژیم القای بیهوشی خود را دریافت کردند، گروه شاهد:۵mg/kg تیوپنتال سدیم به همراه۵ml نرمال سالین، گروه لیدوکائین: ۵mg/kg تیوپنتال سدیم به همراه ۱.۵mg/kg لیدوکائین، گروه دگزامتازون:۵mg/kg تیوپنال سدیم به همراه۰.۱mg/kg دگزامتازون و گروه پروپوفول: ۵mg/kg پروپوفول به همراه۵ml نرمال سالین، جهت شلی عضلانی ۰.۲mg/kg سیس آتراکوریوم تجویز و بیهوشی با N2O 50% ، O250%، ‌هالوتان (۰.۷%) و فنتانیل (۱g/kg هر ۳۰ دقیقه) ادامه یافت.یافته ها: میزان بروز تهوع و استفراغ در گروه دگزامتازون (۲۵.۷۱%) در گروه لیدوکائین (۲۷.۱۴% ) و در گروه پروپوفول (۲۴.۲۹%) به طور معنی داری نسبت به گروه شاهد ۴۸.۵۷% کمتر بود. (p=0.005). نتیجه گیری و توصیه ها: لیدوکائین و دگزامتازون (Low dose) در کاهش بروز تهوع و استفراغ پس از جراحی ارتوپدی موثر بوده و اثر بخشی آنها به اندازه پروپوفول می باشد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.