مقاله پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی :

مقاله پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۴۹ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: پیش فرآوری کانسار اورانیم آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش هاس ثقلی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیش فرآوری
مقاله درجه آزادی
مقاله جداسازی ثقلی
مقاله اورانیم
مقاله ساغند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کانسارهای عیار پایین، قبل از عملیات فرآوری نهایی نیازمند عملیات پیش فرآوری می باشند. این عملیات به ویژه در مورد کانسارهای اورانیم و طلا، که به صورت طبیعی با عیار پایین در پوسته زمین تشکیل می شوند، صادق است. در این کار پژوهشی چگونگی افزایش عیار اورانیم کانسار آنومالی ۵ ساغند با استفاده از روش های جداسازی ثقلی بررسی شده است. مطالعه کانی شناسی و میکروسکوپی و تجزیه عنصری با استفاده از تکنیک XRF نشان داد که کانی حاوی اورانیم این ناحیه دیویدیت با عیار متوسط ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم (ppm) می باشد. این کانسار هم چنین حاوی ترکیبات دیگری چون SiO۲، CaO، fe۲O۳، TiO۲ و مقادیر مناسبی از ترکیبات خاکی های نادر مانندCe ،La و عناصری مانندSr ، Th و Zr می باشد. اولین مرحله عملیات پیش فرآوری، آزادسازی اورانیم می باشد. برای دست یابی به درجه آزادی مطلوب، نمونه ها ابتدا با استفاده از سنگ شکن فکی و استوانه ای و سپس با استفاده از آسیای میله ای و گلوله ای خرد شدند. سپس محصول آسیا به وسیله سرندهای آزمایشگاهی به شش دسته تقسیم شد. خروجی هر یک از سرندها پس از شستشو با آب، به وسیله میز لرزان تغلیظ گردید. نتایج حاکی از افزایش میزان عیار اورانیم تا ۴۴۶۳ میلی گرم برکیلوگرم (تا ۱۵ برابر مقدار اولیه) و هم چنین افزایش عیار خاکی های نادر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.