مقاله نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶) :

مقاله نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان از صفحه ۶۳ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد (۸۶- ۱۳۷۶)
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیکن پلان
مقاله تظاهرات شایع
مقاله نمای بافت شناسی
مقاله مشهد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: لیکن پلان یک بیماری پوستی مزمن با ضایعات پوستی مخاطی التهابی است که شیوع آن ۲-۱درصد می باشد. این مطالعه به منظور توصیف نماهای بالینی و آسیب شناختی مبتلایان به لیکن پلان در مشهد انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی مقطعی اطلاعات مربوط به سن , جنس و نیز مشخصات مربوط به بیماری مانند بافت شناسی، شکل و محل آناتومیک ضایعات با استفاده از پرونده بیماران مبتلا به لیکن پلان مراجعه کننده به بخش پوست و آسیب شناسی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد طی سال های ۱۳۷۶ -۸۶ و بازبینی مجدد لام ها استخراج گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS-13 و آزمون های آماری t-test، کای اسکوئر و آزمون های ناپارامتری تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: از مجموع ۳۰۹ بیمار ثبت شده؛ ۱۷۷ نفر مرد ( ۵۷۳درصد) و ۱۳۲ نفر زن ( ۴۲۷درصد) بودند. میانگین سنی در مجموع ۴۰.۱±۱۶۳ سال (کمترین ۲ سال و بیشترین ۸۵ سال) بود. پلاک و پاپول به ترتیب با ۱۳۶ مورد (۴۴ درصد) و ۱۲۹ مورد (۴۱۷ درصد) شایع ترین نمای بالینی بودند. ۳۹ مورد ( ۲۳۹درصد) ضایعات هیپرپیگمانته و ۸۳ مورد (۲۶۹ درصد) ضایعات پوسته دار بودند. طرح های آنولر و خطی به ترتیب در ۱۵ مورد (۴۹ درصد) و ۹ مورد (۲۹ درصد) مشاهده گردید. نمای هیستولوژیک کلاسیک و هیپرتروفیک شایع ترین نماهای بافتی را تشکیل دادند. رابطه آماری بین انواع هیستوپاتولوژیک ضایعه با جنس و سن وجود نداشت. محل آناتومیک با بافت شناسی ضایعات ارتباط معنی داری را نشان داد (p<0.001).
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که فراوانی لیکن پلان در نواحی تناسلی و مخاطی نسبت به مطالعات انجام شده در نقاط دیگر دنیا و همچنین سایر مناطق کشور کمتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.