تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی پروتئین ها علت اصلی مشکلات دیابتی و همچنین اختلالات قلبی و عروقی، رتینوپاتی، نفروپاتی و نوروپاتی می باشد. به نظر می رسد آنتی اکسیدان ها تاثیرات بازدارنده موثری بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها داشته باشند.مواد و روش ها: چند نوع فلاونویید از جمله روتین، کامفرول، کوئرستین، آپی ژنین، نارینجین، مورین، بیوچانین آ انتخاب شدند و تاثیرات آنتی اکسیدانی آن ها تحت شرایط in vitro در گلیکوزیلاسیون هموگلوبین، آلبومین و انسولین مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا غلظت مطلوب گلوکز و نیز زمان انکوباسیون برای هر پروتیین تعیین گردید. سپس درصد مهار گلیکوزیلاسیون هر پروتیین در حضور سه غلظت مختلف ۱۰ g/ml)، ۵، (۰.۵ از هر فلاونویید با روش اسپکتروفتومتریک تعیین گردید. یافته ها: نتایج به دست آمده نشان می دهد که بیوچانین آ بهترین باز دارنده گلیکوزیلاسیون انسولین و هموگلوبین است، به طوری که گلیکوزیلاسیون انسولین را ۱۰۰% و هموگلوبین را ۶۰% مهار می کند. گلیکوزیلاسیون آلبومین به میزان ۱۰۰% با بیوچانین آ و آپی ژنین مهار می گردد. بحث: انتظار می رود فلاونوییدها تاثیرات بازدارنده ای در عواقب بیماری دیابت داشته باشند و مصرف آن ها می تواند از بروز بسیاری از مشکلات در افراد دیابتی پیشگیری نماید.

کلید واژه: فلاونویید، گلیکوزیلاسیون پروتیین، آنتی اکسیدان، آلبومین، انسولین، هموگلوبین، بیوچانین ‌آ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.