مقایسه دو روش آماده ‌سازی قبل از عمل در بروز ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دو روش آماده ‌سازی قبل از عمل در بروز ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دو روش آماده ‌سازی قبل از عمل در بروز ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دو روش آماده ‌سازی قبل از عمل در بروز ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دو روش آماده ‌سازی قبل از عمل در بروز ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: نظر به بروز بالای عارضه ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس و تجویز دو روش طبی قبل از عمل برای پیشگیری از این عارضه، این بررسی به منظور مقایسه این دو روش تجویز ایمنوگلوبولین وریدی و پلاسما فورزیس در جلوگیری از بروز ضعف عضلات تنفسی به دنبال عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس انجام شد.مواد و روشها: مطالعه از نوع نیمه تجربی است و برای انجام آن پرونده های کلیه بیماران میاستنی بستری شده در دو مرکز آموزشی درمانی امام خمینی تهران و امام خمینی کرمانشاه طی سالهای ۷۹- ۱۳۷۳ بررسی و با هم مقایسه گردیدند. هر دو بیمارستان از نظر معرفی بیمار (سیستم ارجاع) شرایط یکسان داشتند و از نظر سایر متغیرها نیازی به همسان سازی وجود نداشت. تمامی بیماران میاستنی گراویس پس از اینکه به درمان دارویی پاسخ نداده بودند، تحت عمل جراحی برداشتن تیموس قرار گرفتند. روش رایج دربیمارستان امام خمینی تهران تجویز ایمنوگلوبولین و پلاسمافورزیس و در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه پلاسمافورزیس قبل ازعمل جراحی به منظور پیشگیری از ضعف عضلات تنفسی می باشد. برای تعیین ضعف عضلات تنفسی ازمتغیرهای توانایی سرفه ‌زدن، دفع خلط، نیاز به اکسیژن درمانی، مدت زمان نیاز به ونتیلاتور و در نتیجه نیاز به لوله تراشه استفاده شد. برای استخراج اطلاعات از پرونده‌ ها فرم اطلاعاتی تدوین شده به‌ کار برده شد و سپس متغیرها با استفاده از آزمون های دقیق فیشر و من-ویتنی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته‌ها : نتیجه به ‌دست‌ آمده ازمجموع ۲۴ پرونده (۱۴ مورد از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی و ۱۰ مورد از مرکزآموزشی درمانی کرمانشاه) نشان داد که ۵۰ % از گروه ایمنوگلوبولین و ۳۰ % از گروه پلاسمافورزیس مرد و بقیه زن بودند. میانگین سنی در گروه ایمنوگلوبولین ۸.۳۵±۲۶.۶۴ سال و در گروه پلاسمافورزیس ۸.۱۶±۲۲.۱ سال بود. از نظر نیاز به ونتیلاتور و داشتن لوله تراشه و توانایی سرفه زدن و دفع خلط دو گروه با یکدیگر تفاوت معناداری نداشتند.بحث : یافته ها نشان داد که دو روش تجویز ایمنوگلوبولین وریدی و پلاسمافورزیس از لحاظ بروز ضعف عضلات تنفسی پس از عمل تایمکتومی در بیماران میاستنی گراویس تفاوت معناداری ندارد؛ لذا توصیه می‌ گردد از روش تجویز ایمنوگلوبولین به دلیل عوارض کم و تزریق آسان تر و تحمل راحت تر بیمار استفاده گردد .

کلید واژه: میاستنی گراویس، تایمکتومی، پلاسمافورزیس، ایمنوگلوبولین، ضعف عضلات تنفسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.