بررسی مقدار فلزات سمی کادمیوم، کرم، سرب و جیوه در رب گوجه فرنگی در شهر اصفهان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقدار فلزات سمی کادمیوم، کرم، سرب و جیوه در رب گوجه فرنگی در شهر اصفهان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقدار فلزات سمی کادمیوم، کرم، سرب و جیوه در رب گوجه فرنگی در شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقدار فلزات سمی کادمیوم، کرم، سرب و جیوه در رب گوجه فرنگی در شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقدار فلزات سمی کادمیوم، کرم، سرب و جیوه در رب گوجه فرنگی در شهر اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۸

فلزات سمی کادمیوم ، کرم ، سرب و جیوه به مقدار بسیار کم از طریق مواد غذایی وارد بدن انسان می شوند. یکی از منابع ورود این فلزات سمی ، خوردگی دستگاههای غیر استاندارد است که در تهیه فرآورده های غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. انحلال این فلزات در pH پایین می تواند صورت گیرد. از جمله این فرآورده های غذایی می توان رب گوجه فرنگی را نام برد که دارای pH حدود ۶/۴ می باشد. در این مطالعه اثر دستگاههای تولید کننده رب گوجه فرنگی بر افزایش غلظت عناصر کمیاب سمی فوق الذکر مورد بررسی قرار گرفته است.برای این منظور ۵۰ نمونه گوجه فرنگی ، ۲۵ نمونه آب گوجه فرنگی و ۶۱ نمونه رب گوجه فرنگی خانگی ، کنسروی و موجود در سطح شهر ، ابتدا به روش هضم مرطوب (با اسید نیتریک) هضم شدند. سپس محلول حاصل از نظر کادمیوم به روش جذب اتمی ، سرب به روش رنگ سنجی (دی تیزون ) ، کرم به روش رنگ سنجی (دی فنیل کار بازدید) و جیوه به روش اسپکتروفتومتری جذب اتمی بدون شعله (بخار سرد) تعیین مقدار شدند. نتایج حاصل از انجام این تحقیق نشان می دهد که درصد بازیابی عناصر مورد مطالعه با غلظتهای ۱ و ۵ میلی گرم در لیتر اضافه شده به نمونه های مختلف گوجه فرنگی بیشتر از ۹۳% بوده است. نتایج همچنین نشان داد که غلظت Cd ، Cr ، Pb در کلیه نمونه های رب گوجه فرنگی خانگی از حداکثر مجاز کمتر بوده است. جیوه در کلیه نمونه های مورد مطالعه وجود نداشت که می تواند بعلت عدم حضور این عنصر بعنوان ناخالصی در ساختمان آلیاژ استیل دستگاههای مورد استفاده باشد. نتایج حاصل از آزمونهای آماری ، آنالیز واریانس (ANOVA) و آزمون دانکن نشان می دهد که اختلاف معنی داری بین روشهای تهیه رب گوجه فرنگی وجود دارد که اثر دستگاههای غیر استاندارد را در افزایش غلظت این فلزات در رب گوجه فرنگی تائید می کند.

کلید واژه: رب گوجه فرنگی، سمیت، فلزات، گوجه فرنگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.