مقایسه اثر مهاری دو فرآورده دارویی گریپ میکسچر و کاراوی میکسچر بر اسپاسم ناشی از استیل کولین در روده موش صحرایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر مهاری دو فرآورده دارویی گریپ میکسچر و کاراوی میکسچر بر اسپاسم ناشی از استیل کولین در روده موش صحرایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر مهاری دو فرآورده دارویی گریپ میکسچر و کاراوی میکسچر بر اسپاسم ناشی از استیل کولین در روده موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر مهاری دو فرآورده دارویی گریپ میکسچر و کاراوی میکسچر بر اسپاسم ناشی از استیل کولین در روده موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر مهاری دو فرآورده دارویی گریپ میکسچر و کاراوی میکسچر بر اسپاسم ناشی از استیل کولین در روده موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۵

مقایسه اثر فرآورده های تولید شده با کاربردهای یکسان توسط شرکتهای مختلف ، یا مقایسه فرآورده های تولید داخل با فرآورده های خارجی می تواند گامی موثر و مهم در جهت بهبود کیفی فرآورده های داخلی باشد. در این بررسی اثر ضد اسپاسمی دو فرآورده گیاهی گریپ میکسچر و کاراوی میکسچر که به عنوان ضد اسپاسم و ضد نفخ گوارشی در کودکان تجویز می گردد مورد مقایسه قرار گرفته اند.قطعه ای به اندازه ۲ سانتی متر از ژژونوم موش صحرایی در یک حمام بافت حاوی محلول فیزیولوژیک تیرود ۳۷ درجه سانتیگراد که اکسیژن صددرصد دریافت می نمود قرار داده شد. با افزودن استیل کولین به محلول حمام بافت ، تا غلظت یک میکرو مول اسپاسم ایجاد شد و پس از به کفه رسیدن کشش حاصله ، حجم های مختلف از دارو به حمام اضافه گردید ، اثر مهاری دارو بر روی اسپاسم ثبت شد و پس از دوبار شستشوی روده و برگشت روده به میزان کشش پایه ، حجم های مختلف از داروی دوم بررسی گردید. نتایج بدست آمده با آزمون Paired t-test مورد مقایسه قرار گرفتند.نتایج بدست آمده نشان دهنده اثر مهاری هر دو دارو بر اسپاسم ایجاد شده توسط استیل کولین بر روده موش صحرایی بود که متناسب با افزایش حجم داروی بکار رفته میزان مهار افزایش می یافت. مهار ایجاد شده توسط کاراوی میکسچر در تمامی حجم های بکار برده شده در مقایسه با گریپ میکسچر افزایش معنی داری نشان داد(P<0.05). فرآروده گیاهی کاراوی میکسچر اثر مهاری بیشتری بر اسپاسم ناشی از استیل کولین در روده موش صحرایی دارد و ممکن است این دارو در انسان نیز بتواند اثر مشابهی داشته باشد.

کلید واژه: اسپاسم، استیل کولین، گیاهان شفابخش، موش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.