مقایسه اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌های ده گونه گیاهی با دهانشویه کلرهگزیدین بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب ‌زای دهان در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌های ده گونه گیاهی با دهانشویه کلرهگزیدین بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب ‌زای دهان در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌های ده گونه گیاهی با دهانشویه کلرهگزیدین بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب ‌زای دهان در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌های ده گونه گیاهی با دهانشویه کلرهگزیدین بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب ‌زای دهان در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌های ده گونه گیاهی با دهانشویه کلرهگزیدین بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب ‌زای دهان در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم

تعداد صفحات :۸

مقدمه: استفاده از گیاهان دارویی از گذشته های دور برای درمان انواع بیماری ها مورد نظر بوده است. و از این میان بیماری های عفونی اهمیت قابل ملاحظه ای داشته اند. هدف از این بررسی مطالعه تاثیر ضدمیکروبی ده عصاره گیاهی بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب زای دهان شامل اکتینوباسیلوس اکتینومیستم، کاندیدا آلبیکانس و استرپتوکوک موتانس بود. روش کار: گیاهان مورد بررسی عبارت بودند از عصاره آویشن، میخک، اسطوخودوس، پوست انار، رزمارینوس، گلپر، گل انار، مازو، هلیله سیاه و بادرنجبویه. عصاره ها با غلظت ۱/۰ جهت استفاده در روش چاهک محیط کشت و دیسک های ۲ میلی گرمی از هر عصاره در روش دیسک آماده گردید واثرات ضد میکروبی آنها با کلرهگزیدین مقایسه گردید. از دیسک های خالی با متانول ۸۰ و ۱۰۰ درجه به عنوان کنترل منفی (شاهد) استفاده شد. قدرت ضد میکروبی هر یک از عصاره ها بر اساس قطر هاله عدم رشد ایجاد شده در محیط کشت میکرب ها تعیین شد. یافته ها: نتایج حاصله از مطالعه نشان داد که آویشن، میخک، مازو، پوست انار و هلیله سیاه دارای اثرات قابل توجه ضد باکتری و ضد قارچی هستند. در ضمن اثر ضد میکروبی مازو برای اولین بار در این مطالعه نشان داده شده است. تعدادی از عصاره ها برتر از کلرهگزیدین عمل کردند و هیچکدام از دیسک های کنترل منفی و متانول ۸۰ و ۱۰۰ درجه در محیط کشت ایجاد دهاله عدم رشد ننمودند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که عصاره های گیاهی اثرات خوبی بر روی باکتری های مورد آزمایش در مقایسه با دهانشویه کلرهگزیدین دارند.

کلید واژه: گیاهان دارویی، کلرهگزیدین، اکتینو باسیلوس، کاندیدا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.