بررسی مقایسه ای تاثیر دو نوع آدامس های حاوی زایلیتول و سوکروز بر تجمع پلاک باکتریال نزد گروهی از دانشجویان دندانپزشکی کرمان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای تاثیر دو نوع آدامس های حاوی زایلیتول و سوکروز بر تجمع پلاک باکتریال نزد گروهی از دانشجویان دندانپزشکی کرمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای تاثیر دو نوع آدامس های حاوی زایلیتول و سوکروز بر تجمع پلاک باکتریال نزد گروهی از دانشجویان دندانپزشکی کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای تاثیر دو نوع آدامس های حاوی زایلیتول و سوکروز بر تجمع پلاک باکتریال نزد گروهی از دانشجویان دندانپزشکی کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای تاثیر دو نوع آدامس های حاوی زایلیتول و سوکروز بر تجمع پلاک باکتریال نزد گروهی از دانشجویان دندانپزشکی کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: در روند پوسیدگی نقش اتیولوژیک پلاک غیر قابل انکار است. هدف از مطالعه حاضر بررسی میزان تاثیر دو نوع آدامس حاوی زایلیتول و سوکروز بر تجمع پلاک باکتریال از طریق اندازه گیری شاخص پلاک پس از مصرف آدامس حاوی زایلیتول و سوکروز می باشد.
روش بررسی: نود نفر از دانشجویان داوطلب به سه گروه A،B وC تقسیم گردید و پس از انجام پروفیلاکسی داندانهای مورد نظر در یک مرحله به آنها آدامس حاوی سوکروز و یا زایلیول داده شد، از آنها خواسته شد که به مدت ۴۸ ساعت به جای مسواک زدن از آدامسهای تحویلی استفاده نمایند. در پایان مقدار پلاک به کمک شاخص پلاک به Turesky اندازه گیری گردید. در مرحله دوم نوع آدامس عوض شد و به همان روش قبل مجددا پلاک اندازه گیری گردید. (بین مرحله اول و دوم سه روز فاصله بوده است) داده ها به وسیله نرم افزار آماری spss روش t-student آنالیز گریدند.
یافته ها: مقایسه بین این دو گروه نشان داد که آدامس حاوی زایلیتول به میزان بیشتری از تجمع پلاک نسبت به آدامسهای حاوی سوکوروز جلوگیری می کند به طوری که: در گروه A میانگین شاخص پلاک پس از مصرف آدامس حاوی زایلیتول ۱.۸۸ و پس از مصرف آدامس حاوی سوکروز ۲.۲۸ بود. در گروه B میانگین شاخص پلاک پس از مصرف آدامس حاوی سوکروز ۲.۰۳ و پس از مصرف آدامس حاوی زایلیتول ۱.۶۳ بود. گروه C که به عنوان شاهد در نظر گرفته شده اند از هیچ نوع آدامسی استفاده نکردند و میانگین شاخص پلاک در آنها ۲.۱۳ بود. لذا اختلاف آماری معنی دار بین میزان شاخص پلاک پس از مصرف دو نوع آدامس در هر دو گروه B و A مشاهده گردید (P<0.001).
نتیجه گیری: آدامسهای بدون سوکروز که حاوی زایلیتول هستند در کاهش پلاک موثراند.

کلید واژه: پلاک میکروبی، آدامس، زایلیتول، سوکروز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.