ارزیابی کیفیت گندم های نان ایران بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کیفیت گندم های نان ایران بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کیفیت گندم های نان ایران بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت گندم های نان ایران بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کیفیت گندم های نان ایران بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۶

تنوع زیر واحدهای گلوتنین سنگین (HMW-GS) در مکان های ژنی Glu-1 در ۸۶ لاین و رقم از گندم های نان موجود در برنامه های بهنژادی گندم کشور با استفاده از روش SDS-PAGE بررسی گردید. مجموعا ۱۴ نوع آلل و ۳۱ ترکیب آللی در گندم های نان مورد مطالعه تشخیص داده شد. جفت زیر واحد ۲*** +۱۲ در ژنوم D که به عنوان زیر واحدهای نادر در توده های بومی پاکستان قبلا گزارش شده است، در ارقام بولانی، سرخ تخم، و کویر که حاصل تلاقی سرخ تخم می باشد، و از توده های بومی سیستان و بلوچستان هستند، مشاهده گردید. میانگین کلی امتیاز کیفیت گندم های نان بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین برای ۷.۶ از ۱۰ شد که کیفیت نسبتا خوبی را نشان داد. در این بررسی گندم های نان اینیا، مارون، سایسون، زاگرس، پاستور، تجنN-75-15 ، N-75-11،C-79-16،C-79-18 با امتیاز کیفیت برابر ده به عنوان بهترین کیفیت و الموت، شهریار، هامون، C-73-20، C-75-5، C-78-2،C-78-18 با امتیاز چهار تا پنج به عنوان پائین ترین کیفیت بر اساس زیر واحدهای گلوتنین سنگین تعیین گردیدند. با توجه به نقش مهم زیرواحدهای گلوتنین سنگین به عنوان نشانگر ژنتیکی کیفیت آرد و پخت نان، نتایج تحقیق حاضر یک برآورد ژنتیکی از کیفیت گندم های نان در ایران در مقایسه با ارقام خارجی به دست داده است.

کلید واژه: گندم نان، کیفیت، گلوتنین سنگین، بیوتیپ آللی، SDS-PAGE

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.